8 σταρ που έκαναν πραγματικό σεξ μπροστά στην κάμερα!

0


Ορισμένες φορές, οι ερωτικές σκηνές που βλέπετε στις ταινίες μοιάζουν υπερβολικά ρεαλιστικές. Αυτό φυσικά δεν οφείλεται αποκλειστικά στο μεγάλο ταλέντο των ηθοποιών, αλλά και στο γεγονός πως ο ερωτισμός εκείνων των στιγμών είναι πραγματικός. Διαβάστε παρακάτω για 8 σταρ που έκαναν κανονικά σεξ μπροστά στις κάμερες!
Robert Pattinson:Το 2008 υποδύθηκε τον Salvador Dali στην ταινία «Little Ashes», όπου παραδέχθηκε πως το πρόσωπό του,κατά τη διάρκεια της σκηνής τού οργασμού ,είχε εντελώς αληθινές εκφράσεις. 
Anna Paquin και Stephen Moyer:Σε ένα επεισόδιο του «True Blood» κάνουν σεξ μετά από τσακωμό και, σύμφωνα με τους λάτρεις της σειράς, το ζευγάρι μοιάζει...να μην προσποιείται και πολύ!
Sienna Miller και Hayden Christensen:Η Sienna δήλωσε σχετικά με τις άκρως ρεαλιστικές σκηνές τής ταινίας «Factory Girl» ,πως δεν της αρέσει να γυρίζει ερωτικές σκηνές που φαίνονται ψεύτικες. 

Chloe Sevigny:Στην ταινία «The Brown Bunny» η εντυπωσιακή ηθοποιός παραδέχθηκε πως η σκηνή με τον στοματικό έρωτα στον συμπρωταγωνιστή της, Vincent Gallo, είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Halle Berry και Billy Bob Thornton:Όπως παραδέχτηκαν και οι δυο τους, στα γυρίσματα της ερωτικής σκηνής που έκαναν για την ταινία «Monster’s Ball» αφέθηκαν εντελώς ελεύθεροι.
Mick Jagger και Anita Pallenberg:Σύμφωνα με φήμες, ο Mick έκανε πραγματικά σεξ με την Anita το 1968 για την ταινία «Performance», παρά το γεγονός ότι εκείνη ήταν η κοπέλα του καλού του φίλου, Keith Richards. 

Bo Derek:Η εpωτική σκηνή στην ταινία ''Bolero'' το 1984 λέγεται πως είναι πραγματική, παρότι ο σκηνοθέτης της ταινίας ήταν  σύζυγος της ηθοποιού.
Shia LaBeouf και Stacy Martin:Ο γοητευτικός ηθοποιός και ο σκηνοθέτης Lars Von Trier είχαν προειδοποιήσει το κοινό ότι οι ερωτικές σκηνές στις οποίες συμμετείχε ο LaBeouf με τη Stacy θα είναι αληθινές! Εκείνη βέβαια το αρνήθηκε όταν η ταινία βγήκε, υποστηρίζοντας ότι η αληθοφάνεια των εν λόγω σκηνών οφείλεται στο πολύ καλό μοντάζ.
Πηγή: e-daily.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !