Τηλεκοντρόλ: Αποκλειστικές φώτο απ το Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ-Παγώνει πάλι το Παρτάλι-Κόβεται το VOICE απο Κυριακή;Ψήνει νέα σειρά το MEGA-Πράσινο φώς για Συμμαθητές;-Η Μαρία Κορινθίου επιστρέφει στο ΑΝΤ1 με σειρά...

4
Καλησπέρα σας αγαπημένοι φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ μετά από αρκετό καιρό είναι εδώ με σπαρταριστά νέα..

Χθες έγιναν τα γυρίσματα για το νεό Πρωινο ΣουΚου του ΑΝΤ1 με την Μαρία Μπεκατώρου. Τα γυρίσματα έγιναν στα στούντιο ΚΑΠΑ και  διήρκεσαν 4 ώρες. Το TVNEA.COM σας παρουσιάζει φώτο απο τα γυρίσματα του τρέιλερ που θα βγει σήμερα στον αέρα από τον ΑΝΤ1. Η πρεμιέρα του Πρωινό ΣουΚου θα γίνει το Σάββατο 9 Μαΐου στις 10π.μ..





Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε η σειρά του Mega Εθνική Ελλάδος. Η σειρά βρέθηκε στο Ωραιόκαστρο καθώς το σενάριο θέλει ότι πάνε Μπρατισλαβα. Που λεφτά για να πάνε εκεί… Έτσι οι συντελεστές έμειναν μέχρι και την Τετάρτη ώστε να ολοκληρώσουν τα συγκεκριμένα γυρίσματα..

Πολύ κοντά στο πράσινο φώς είναι η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ» . Το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με τις αποδώσεις που έχει η σειρά και εκτός μεγάλου απροόπτου θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά. Για την ώρα η σειρά θα παίζει άλλη μια ημέρα με διπλό επεισόδιο. Έτσι μετά την Δευτέρα και την Πέμπτη θα βλέπουμε διπλά επεισόδια.. Έτσι από σήμερα και κάθε Πέμπτη οι Συμμαθητές με διπλά επεισόδια.

Ξεκίνησε γυρίσματα την προηγούμενη εβδομάδα η σειρά του MEGA «ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ». Η σειρά του καναλιού είχε παγώσει τα γυρίσματα του και ξεκίνησε καθώς δόθηκαν κάποια χρήματα. Ωστόσο η σειρά κινδυνεύει και σήμερα καθώς αν σήμερα δεν καταβληθούν τα λεφτά ξαναπαγωνει.

Θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον ΑΝΤ1 τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαιή Σκορδά. Οι 2 πλευρές έδωσε τα χέρια εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Θοδωρής Κυριακού έχει πει ότι θέλουν να επενδύσουν στους παρουσιαστές και τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα την συγκεκριμένη δήλωση την έκανε ο αντιπρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1 την πρώτη εβδομάδα που βγήκε ο Μάρκος Σεφερλής στο MEGA και χτυπούσε 60νταρια…,ενώ πληροφορίες του TVNEA.COM τον ήθελε να ζητά από τον Γιώργο Λιαγκα ακόμα και την υπογραφή συμβολαίου εκείνη την περίοδο.

Την ήθελε ο ΑΝΤ1 και τώρα την ψήνει το MEGA . Σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM το MEGA θέλει να κάνει τις Ελληνικές παλιές ταινίες σειρά με 3-4 επεισόδια το καθένα. Τα δικαιώματα έχει ο παραγωγός Παπανδρέου.

Επιστρέφει στην τηλεόραση κι όχι μόνο η αγαπητή Μαρία Κορινθίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM η αγαπητή ηθοποιός πηγαίνει Κύπρο για να μπει στην σειρά Ρουά Ματ και θα φέρει τα πάνω κάτω… Η ηθοποιός από βδομάδα ξεκινά γυρίσματα και θα μείνει μέχρι και το φινάλε. Αν βεβαία η σειρά πάρει τελικά το πράσινο φώς θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά..Η Μαρία ωστόσο επιστρέφει και στο θέατρο με την Άντρες έτοιμοι για όλα από τον ερχόμενο Οκτώβριο ενώ από 14 Μαΐου και για έναν μήνα τα Παρασκευοσαββατοκύριακα  θα ανέβει το θέατρο  το «ΑΝΩ ΚΑΤΩ».

Ακόμα δεν λέει η κοπάσει η ιστορία του Σάκη Ρουβά με το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ.Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν θα ερμηνεύσει τραγούδια από το «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί  η μουσική χωρίζεται σε «έντεχνη» και «μη έντεχνη»,πόπ, ρόκ, λαϊκή, παραδοσιακή, κλασσική. Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας τραγουδιστής που αγαπάει η νεολαία και θα φέρει το κόσμο στην πλατεία για αν τον ακούσει… Δεν είναι δυνατό να τραγουδούν τα μικρά παιδάκια στα σχολεία τα τραγούδια του Θεοδωράκη κι ένας καταξιωμένος τραγουδιστής όπως ο Σάκης Ρουβάς να μην μπορεί.

Κόβεται το VOICE από Κυριακή; Η απάντηση είναι ναι για την Κυριακή 10 Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα ο ΑΝΤ1 αποφάσισε την Κυριακή 10 Μαΐου να παίξει την ελληνική ταινία Ο Ακάλυπτος. Όχι το κανάλι δεν αποφάσισε να βάλει το σόου άλλη ημέρα, απλώς θα υπάρχει μιας εβδομάδας κενό ώστε την επόμενη να ξεκινήσουν τα Live του.

Αυτά λοιπόν απο εμένα. Το προ τελευταίο Τηλεκοντρόλ μόλις έλαβε τέλος...


Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο ακάλυπτος έπαιξε πρόσφατα στο Ε και το κανάλι διαφήμιζε την ταινία 2 μήνες πριν την προβολή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να συνεχισουν οι συμμαθητες! Το αξιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο Σπαλιάρας θα παίζει στο Ρουά Ματ οσονούπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο την μια εχουμε νεα πραγματα και απο την αλλη καποια παγωνουν και καποια μερα αλλαζουν η κοβοντε.
    θελω να πιστευω οσοι εχουν πολυ καιρο να παιξουν σε σειρες θα μπουνε σε καποιες και δεν ειναι λιγοι αυτοι που δεν παιζουν.Ποτε ποτε απο κανενα gest κανουν.Σιγα σιγα θα γινει και αυτο που θα παει!

    Αυτο με τον Σακη παλι... σιριαλ εγινε για δευτερη φορα πριν με την Διαβατη στα βραβεια τωρα αυτο.Οτι τολμησει να κανει ο ανθρωπος αρχιζουν τα μπινελικια.Στο κατω κατω εχει βγαλει δραματικη σχολη γιατι να μην παιξει στα θεατρα δεν το καταλαβαινω? το ενα κομματι ειναι αυτο και το δευτερο Κακως εγινε οτι εγινε δικαιωμα του δημιουργου να το δινει οπου θελει.Πριν ακουσουν κρινουν τι να πω βρε παιδια μυαλο εχουν η δεν εχουν? κατσε ακου πρωτα και μετα κρινε αν το εχει η οχι.Τι κακο με εμας τους ελληνες πριν καν ακουσουμε πως θα το πει πεφτουμε να τον φαμε και οιχι μονο τον Σακη γενικα ετσι ειμαστε μαθημενοι μαθαμε τι να κανουμε δυστηχως. Μου την δινει αυτη η νοοτροπια του καθενα ξερολα.
    Για μενα ο τραγουδιστης πρεπει να τραγουδαει τα παντα αλλιως δεν αξιζει μια τελος.

    Βρε βρε το κοριτσι του Αιβαζη και σε καλουτσικη σειρα μπαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !