Η ψεύτικη χαρά του Mega!

0
Σε σχετικά χαμηλά πλαίσια κυμάνθηκε η πρώτη εκπομπή του ¨Ελλάδα σε αγαπώ¨ με παρουσιάστρια
τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.Μπορεί το Mega να θέλει να επικοινωνήσει προς τα έξω ότι είναι άκρως ικανοποιητικά τα ποσοστά με τη νίκη στα νεανικά κοινά,αλλά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Πως να θεωρηθεί επιτυχία το γεγονός ότι η πρεμιέρα ενός προγράμματος ήταν 10 μονάδες κάτω στο σύνολο από το πρώτο πρόγραμμα(¨Στην υγειά μας) .Μία πρεμιέρα αρκετά προωθημένη,αφού εδώ και μήνα παίζει το trailer,ενώ την ίδια ώρα στα sites,περιοδικά και εκπομπές έγινε υπερβολικός ντόρος για το νέο αυτό πρόγραμμα.

Η τηλεοπτική λογική επιτάσσει πως το δεύτερο επεισόδιο έχει μικρότερη τηλεθέαση από το πρώτο,επειδή εξατμίζεται το ενδιαφέρον.Επίσης έχουν αναλογιστεί στο Mega πόσοι νέοι βλέπουνε τηλεόραση το Σάββατο βράδυ,ώστε να πανηγυρίζουν με τα νεανικά ποσοστά τους?Εκείνη την ώρα σπίτι βρίσκονται κυρίως άνθρωποι μεγαλύτερη ηλικίας,που ξεκάθαρα έδειξαν την προτίμηση τους στον Alpha.

Εν κατακλείδι,μόνο θετικά δείγματα από την Agb δεν έλαβαν οι άνθρωποι του Μega,άσχετα από το πως θέλουν να επικοινωνήσουν  στα media την όλη κατάσταση

Υ.Γ Γιατί ο Ant1 στην prime time του Σαββάτου δεν ρίχνει στη μάχη κάποια ελληνική ταινία?Σίγουρα θα έκανε διπλάσια νούμερα,από ότι σημειώνουν οι ξένες ταινίες που προβάλει.

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !