Προβλήματα στο Mega!

1
Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς η οικογένεια Μπόμπολα και ύστερα από ελέγχους στη λίστα Λαγκάρντ το τελευταίο διάστημα έχει πληρώσει περισσότερα από 10 εκ. ευρώ στο ελληνικό δημόσιο. Ωστόσο, άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι αθροιστικά το συγκεκριμένο ποσό που έχει καταβάλει η οικογένεια, δηλαδή οι δύο γιοί, Λεωνίδας και Φώτης, καθώς και ο πατέρας Γιώργος Μπόμπολας υπερβαίνει τα 12 εκ. ευρώ. Μάλιστα ο επιμερισμός των ποσών – κατά ορισμένους, έχει ως εξής: Λεωνίδας Μπόμπολας 1,8 εκ. ευρώ όπως έγινε γνωστό εχθές. Φώτης Μπόμπολας 8 εκ. ευρώ όπως αποκαλύπτει σήμερα ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στο newpost. Και Γιώργος Μπόμπολας 2 εκ ευρώ σύμφωνα με άλλες πηγές.

Σημειώνεται ότι το ποσό των 8 εκ. ευρώ που φέρεται να έχει πληρώσει ο εκδότης Φώτης Μπόμπολας στο ελληνικό δημόσιο όπως αναφέρει ο Τάκης Χατζής, καταβλήθηκε στη διάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, καθώς επίσης και το αντίστοιχο ποσό των 2 εκ. ευρώ που λέγεται ότι πλήρωσε στο δημόσιο ο πατριάρχης της οικογένειας Μπόμπολα.

Κατόπιν αυτών είναι σαφές ότι ένας από τους βασικούς λόγους της απροθυμίας της οικογένειας Μπόμπολα να χρηματοδοτήσει το MEGA… στη συζήτηση που έχει ανοίξει στους κόλπους των μεγαλομετόχων – αλλά έχει μπλοκάρει (όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση), για να προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οφείλεται στην εκροή αυτών των ποσών. Είναι προφανές ότι στο συγκεκριμένο πολιτικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, με ανοιχτά όλα τα θέματα που αφορούν στα media, από την καταβολή των τελών χρήσης συχνοτήτων, τις τηλεοπτικές άδειες, μέχρι την εξαγγελία της κυβέρνησης ότι ο υπουργός Επικρατείας θα μπορεί να κλείνει μια ραδιοτηλεοπτική επιχείρηση που έχει αρνητικά ίδια κεφάλαια… Η οικογένεια Μπόμπολα θα επανεξετάσει από μηδενική βάση, όχι μόνο τη συμμετοχή της στο MEGA, αλλά το σύνολο των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων στα ΜΜΕ. Άλλωστε η αδυναμία συμφωνίας των μεγαλομετόχων του MEGA να προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου – κατά ένα μέρος της, θυμίζουμε ότι οφείλεται στο ποιος θα αναλάβει το μάνατζμεντ, δηλαδή, η πλευρά Βαρδινογιάννη ή Ψυχάρη θα έχει τον έλεγχο του καναλιού, αφού και οι δύο είναι πρόθυμοι να καλύψουν το ποσοστό της πλευράς Μπόμπολα;

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εχω μια απορια γιατι το καναλι που εχει τοσα προβληματα επενδυει σε καινουρια πραγματα δεν μπορω να το καταλαβω ακομη.
    Ειναι το κατι αλλο φετος τα μισα και παραπανω τα εχει φρεναρει και φτιαχνει το διαδυκτιο.
    Τη νοτροποια ειναι αυτη δεν ξερω.Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οποιος εχει προβληματα πρωτα προσπαθει να τα λυσει (αν οχι ολα τα περισσοτερα) και υστερα κανει οποιαδηποτε κινησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !