Χίλια μίλια γεύσεις- Γλυκιές Αλχημείες: Τί θα δούμε στα σημερινά επεισόδια

Nessun Dorma
0

Σήμερα στις Γλυκές Αλχημείες, ο Στέλιος Παρλιάρος θα μας μάθει πώς να φτιάχνουμε το γλυκό σαρλότ.
Ο σπουδαίος ζαχαροπλάστης Marie-Antoine Carκme (1784–1833) έφτιαξε για πρώτη φορά μια υπέροχη, ξεχωριστή τούρτα για τα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte και της χάρισε το όνομα της. Ο δικός μας μοναδικός Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει τρεις διαφορετικές και ξεχωριστές σαρλότ για εμάς! Σαρλότ με εσπεριδοειδή, με κρέμα δροσερή και ανάλαφρη που κρύβει μια καρδιά από ζελέ πορτοκαλιού και λεμονιού και ξεχειλίζει από χρώμα και άρωμα. Με γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι στην κορυφή και ένα περίβλημα από μοσχομυριστά σαβουαγιάρ. Στη συνέχεια, Σαρλότ σοκολάτας. Όταν η βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής συναντά την πριγκίπισσα Σαρλότ, τότε το γευστικό αποτέλεσμα είναι παραμυθένια απολαυστικό! Τέλος, Σαρλότ με καφέ. Ο συνδυασμός των μπισκότων με την κρέμα που ξεχειλίζει από άρωμα καφέ, θα αφυπνίσει τις αισθήσεις όλων όσων την απολαύσουν. Γευστικές και πανέμορφες, μπορούν να διαφοροποιούνται ανάλογα με τη φαντασία μας χαρίζοντας μας ατελείωτες, πριγκιπικές απολαύσεις! Στον Σκαϊ στις 7 το απόγευμα!

 Σήμερα στις 8 το απόγευμα στον Σκαϊ, προβάλλεται σε επανάληψη το 5ο επεισόδιο της ταξιδιωτικής – γαστρονομικής εκπομπής «1000 Μίλια Γεύσεις», ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ξεναγεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του πλανήτη: την Μπανγκόκ.
Σε μία πόλη με μία συναρπαστική γαστρονομική σκηνή που εξελίσσεται μέρα με την μέρα, ο Βαγγέλης δοκιμάζει τοπικές γεύσεις, συναντά σεφ και ανθρώπους της γαστρονομίας, μπαίνει σε κουζίνες για να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της ταϋλανδέζικης κουζίνας.
 Το ταξίδι ξεκινά με μία βόλτα με τουκ-τουκ γύρω από το μεγάλο και εντυπωσιακό παλάτι. Στη συνέχεια ανεβαίνει στην κορυφή του ξενοδοχείου Le Bua , με την καλύτερη θέα από ψηλά στην Μπανγκόκ. Στο εστιατόριο Sirocco όπου γυρίστηκε η ταινία Hangover ΙΙ, συναντά τον σεφ και δοκιμάζει τις δημιουργίες του. Παρέα με την σεφ του εστιατορίου Saffron επισκέπτεται μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου και μας μυεί στους γευστικούς θησαυρούς της τοπικής κουζίνας. Το street food είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ταϋλανδέζικης παράδοσης, και ο Βαγγέλης επισκέπτεται την China town για να δοκιμάσει μοναδικές γεύσεις από ό,τι μαγειρεύεται έξω στον δρόμο. Το πρώτο επεισόδιο από το ταξίδι στην Μπανγκόκ, έχει μοναδικές εικόνες, απίθανες γεύσεις, παραδεισένια χρώματα από ένα τόπο που προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !