Και άλλη αποχώρηση από τα ¨Αποκαλυπτικά¨!

0
Ο ένας μετά τον άλλον αποχωρούν από την εκπομπή ¨Αποκαλυπτικά¨ του Έψιλον.Έτσι μετά τους Ιορδάνη Παπακυριακού,Θέμης Μάλλης,Βασίλης Τσατσάνης,Κλάρα Ασημακοπούλου έχουμε και μία νέα απώλεια από τη δημοσιογραφική ομάδα του μεσημεριανού προγράμματος.Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Κάραλης ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ότι δεν βρίσκεται πια στο δυναμικό της εκπομπής και του καναλιού.Οι λόγοι δεν είναι γνωστοί.Τέλος αξίζει να τονιστεί πως είχε κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα πολλές και αξιόλογες συνεντεύξεις ενώ από τη μέση της περσινής σεζόν και μέχρι τη μέση της φετινής συμμετείχε και στο πάνελ της εκπομπής.

Αναλυτικά έγραψε:

Σήμερα 14/4/15 θα ήθελα να σας ενημερώσω για την λήξη της συνεργασίας μου με την εκπομπή Αποκαλυπτικά στο κανάλι Έψιλον. Θέλω να ευχαριστήσω τους συντελεστές της εκπομπής και τους συναδέλφους μου στο κανάλι για την συνεργασία μας.
Επίσης ευχαριστώ τους καλλιτέχνες που με εμπιστεύτηκαν παραχωρώντας μου συνεντεύξεις με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το εκφράσω σε όλους τους φίλους και γνωστούς που επί ένα χρόνο με στήριξαν με την παρουσία τους και με τα μηνύματα από καρδιάς που λάμβανα.
Διότι το σημαντικότερο σε αυτή την ζωή είναι οι αληθινές προσωπικές σχέσεις και ίσως το μοναδικό που αξίζει και μένει στο τέλος !

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !