Τάσος Αρνιακός: Πως ένας "θείος" κατάφερε να αντικαταστήσει τα μανεκέν στην παρουσίαση του καιρού

Γιώργος Τζοβάρας
0
Ο Τάσος Αρνιακός μίλησε στο περιοδικό "Εγώ" για το πως προέκυψε η παρουσίαση του καιρού, για την προσωπική του ζωή, για τα χόμπι του και για το πως καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα.
Η ιστορία σας με τον ΑΝΤ1 ξεκίνησε εντελώς τυχαία.
Ήταν παραμονή της Καθαράς Δευτέρας του 2007 όταν ένας ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 με κάλεσε στο κινητό και μου ζήτησε να κάνω προβλέψεις για την επόμενη ημέρα, επειδή δεν μπορούσαν να βρουν μετεωρολόγο με τον οποίο συνεργάζονταν. Όταν μου είπαν ότι θα στείλουν κάμερα στο σπίτι μου ήρθε... κόλπος! Εκείνη την ημέρα, οι άνθρωποι του σταθμού κατάλαβαν ότι διαθέτω κάποια στοιχεία που τους ενδιαφέρουν. Μέχρι τότε, τον καιρό τον παρουσίαζαν καλλίγραμμα μανεκέν, κυρίως εστεμμένες των καλλιστείων. Τελικά, κατέληξαν σε έναν "θείο" σαν και εμένα.
Πριν από λίγα χρόνια, ο Γιάννης Λάτσιος σας έχει κάνει πρόταση να συμμετάσχετε στο "Dancing with the Stars". Για ποιο λόγο αρνήθηκατε;
Είναι αυτό που λένε "τι κάνει η αλεπού στο παζάρι". Φυσικά και χορεύω -βαλς, τανγκό, shake, ροκ, τζαζ ακόμα και δημοτικούς χορούς, αλλά ιδιωτικά. Άλλωστε ο κόσμος με ξέρει ως μετερεωλόγο. Δεν έχω διάθεση για πανηγύρια. Δεν κάνω για τέτοιου είδους εκπομπές ούτε έχω το χρόνο που απαιτούν οι προπονήσεις, ζωντανές εμφανίσεις και πρόβες κουστουμιών. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα έχανα την επαφή με τον πραγματικό αντικείμενο της δουλειάς μου, που είναι η εμπεριστατωμένη ενημέρωση του κόσμου για τον καιρό. Και πρέπει να γνωρίζετε ότι το κοινό μου βρίσκεται σε όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη. Έχω δεχτεί τηλεφωνήματα που ούτε θα μπορούσα να φανταστώ.
Μπορείτε  να μου πείτε μερικά;
Έχω δεχτεί τηλέφωνα από φυλακές, νοσοκομεία, γεωργούς και ψαράδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ακόμα και από σοβαρές κυρίες των βορείων προαστείων που με ρωτούν για τον καιρό ώστε να ξέρουν εάν στη δεξίωση που θα παραθέσουν θα χρειαστεί να βάλουν τέντες και όχι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !