Περίσσευμα καχυποψίας

Γιώργος Τζοβάρας
0
Διακριτικά και χωρίς κραυγαλέες τοποθετήσεις, φαίνεται, αλλά και λέγεται ότι η Σία Κοσιώνη διατηρεί αποστάσεις ασφαλείας από το «δόγμα» του καναλιού για σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η δημοσιογράφος από την αρχή της θητείας της νέας κυβέρνησης κρατά μετριοπαθή στάση, σε σχέση με την πλειοψηφία των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ, επιλέγοντας χαμηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους… ακολουθώντας κατά κάποιον τρόπο το παράδειγμα του Αλέξη Παπαχελά που είναι προσεκτικός στα σχόλιά του τηρώντας ίσες αποστάσεις από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες στο Φάληρο υποστηρίζουν ότι «Οι επιρροές της Σίας δεν εξαντλούνται στον Αλέξη» αφήνοντας να εννοηθεί ότι η στάση της επηρεάζεται και από τη σχέση της με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη! Μάλιστα στον τελευταίο αποδίδουν αρκετοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, την απόφασή της να παραχωρήσει πριν από ένα μήνα κοινή συνέντευξη με την Όλγα Τρέμη στο ένθετο περιοδικό του «Βήματος», αγνοώντας τη δυσφορία του Γιάννη Αλαφούζου!

Είναι γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ είχε ενοχληθεί από τη συνέντευξη της Σίας Κοσιώνη εκείνες τις ημέρες, θεωρώντας ότι η απόφασή της ευνοούσε μόνο τα αντίπαλα συμφέροντα, δηλαδή, την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA και του περιοδικού που τη φιλοξένησε. Έκτοτε η όποια ένταση υπήρξε ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει αμβλυνθεί… Όχι όμως και η καχυποψία ορισμένων που βλέπουν με κακό μάτι το δίαυλο επικοινωνίας που έχει ανοίξει ανάμεσα στη Σία Κοσιώνη και το μεγάλο κανάλι!

enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !