«Καρφί» στα «Φιλαράκια»: ποιόν κατηγορεί η Μόνικα που δεν ξαναβγήκε η σειρά!

0
 Το ότι τα «Φιλαράκια», η θρυλική σειρά που στη χώρα μας μεταδίδεται τα Σαββατοκύριακα από το Star, βρέθηκαν κοντά στην επανένωση, αλλά ένα από τα μέλη του καστ χάλασε τα σχέδια, αποκάλυψε η Κόρτνεϊ Κοξ!
«Φτάσαμε κατά 80% στην επανένωση, αλλά πάντα υπάρχει ένα άτομο που τα χαλάει όλα στο τέλος… Δεν θα πω ονόματα, αλλά ίσως δεν είναι ο Ντέιβιντ Σουΐμερ», είπε η αγαπημένη Μόνικα σε συνέντευξή  της στο Yahoo Style, έντεκα χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, σχολιάζοντας τις φήμες για comeback της σειράς.
Άγνωστο παραμένει αν η ατάκα της ηθοποιού «καρφώνει» τον τηλεοπτικό της αδερφό ή τον αποκλείει, «φωτογραφίζοντας» κάποιον από τα υπόλοιπα μέλη του καστ, δηλαδή τους Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ), Λίζα Κούντροου (Φοίβη), Ματ ΛεΜπλανκ (Τζόι) και Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ).
«Η Μόνικα θα κάνει ταινία!», προανήγγειλε παράλληλα η Κοξ και, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, πρόσθεσε: «δεν θα είναι όλα τα “Φιλαράκια”. Θα λέγεται “Hangin' With Monica” και το κοινό θα τρέξει στις αίθουσες».


Star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !