Ποιός θα αντικαταστήσει τη Γκαγκάκη στο YFSF?

perastikos
1
Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρίσκεται εκτός ΑΝΤ1 και το βασικό ερώτημα που δημιουργήθηκε σε όλους μας είναι ένα: ποιός θα την αντικαταστήσει στο επόμενο YFSF; Η απάντηση είναι κανένας! Η Κατερίνα Γκαγκάκη θα είναι και στο νέο κύκλο του YFSF! Πώς; Όχι με τη φυσική της παρουσία, αλλά...κάπως αλλιώς. Θα την υποδύεται ο Τάκης Ζαχαράτος! Έχει ήδη παραγγελθεί αντίστοιχου χρώματος και μήκους μαλλιών περούκα ενώ για τις στυλιστικές επιλογές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tvnea, θα συνεισφέρει η προσωπική στυλίστρια της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Και τι θα γίνει με τον Τάκη Ζαχαράτο; Ούτε κι αυτός θα λείπει, μιας και θα τον υποδυθεί ο Νίκος Μουτσινάς!

Your face sounds familiar και στην κριτική επιτροπή. Αυτή ήταν η ιδέα που προτάθηκε και άρεσε στους συντελεστές της παραγωγής αφού θα κάνουν και οικονομία. Γλιτώνουν τον αντικαταστάτη της θέσης της Γκαγκάκη ενώ αξιοποιούν το νέο μέλος Νίκο Μουτσινά, ο οποίος θα μας δείχνει και τις υποκριτικές του ικανότητες. 

Τα παραπάνω θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα άραγε; Δεν ξέρουμε! Προς το παρόν, είναι μια ιστορία μυθοπλασίας που θα είχε φάση να κάνουν εκεί στον ΑΝΤ1 έστω σε ένα σόου!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. καλα αν γινει αυτο για μια φορα θα εχει φαση οντως,αλλα δε γινεται και για 10 επεισοδια να βλεπουμε τον Ζαχαρατο ντυμενο Γκαγκακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !