Η Μαριέλλα Σαββίδου μιλά για την εμπερία της στο γαλλικό "The Voice"

Γιώργος Τζοβάρας
0
Η Μαρριέλλα Σαββίδου, ή αλλιώς η Στάλω από την "Εθνική Ελλάδος", σε συνέντευξη που έδωσε στο news247.gr μίλησε για τη συμμετοχή της στο γαλλικό "The Voice", σε ποιο στάδιο έφτασε και πως μαθεύτηκε στην Ελλάδα.

"Τα γυρίσματα στο γαλλικό Voice έγιναν το Νοέμβριο, αλλά το επεισόδιο παίχτηκε πριν μερικές εβδομάδες. Όμως εγώ είχα συμβόλαιο και δεν μπορούσα να μιλήσω γι' αυτό. Ξέρεις πως μαθεύτηκε στην Ελλάδα; Μόλις βγήκε στη Γαλλία ξεκίνησαν όλοι οι φίλοι μου στο facebook και μου στέλνανε “μπράβο, σκίζεις” και λέω αφού το γράψαν όλοι, τώρα μπορώ να το πω".

"Έφτασα στα blind. Πήγα εκεί πάρα πολύ άρρωστη, γιατί πήγα το Νοέμβριο, όταν είχαμε ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα. Το καλοκαίρι κάναμε προπόνηση στον πάγο, αλλά πηγαίναμε δύο με τρεις ώρες. Όταν ξεκίνησαν δέκα ώρες γυρίσματα, εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τόσο κρύο και όλοι μας δηλαδή και έπαθα βρογχοπνευμονία. Μου χορήγησαν κορτιζόνες και μου λέει ο γιατρός: “Ξέρεις είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, θα δοκιμάσουμε”. Του λέω, “ξέρεις έφτασα μέχρι εδώ. Θέλω να το κάνω”. Ήταν πολύ δυνατή εμπειρία. Επειδή είχα φλεγμονή όμως έσπασε η φωνή μου. Και είμαι στη σκηνή, να σκέφτομαι: “είμαι τόσα χρόνια στο τραγούδι δεν μου έχει συμβεί ποτέ αυτό, να σπάσει η φωνή μου και μου συμβαίνει εδώ; Όχι δεν θα το δεχτώ”. Λέω δεν με ενδιαφέρει είμαι εδώ και θα βάλω τα δυνατά μου".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !