Κώστας Σόμμερ: Γιατί ταράχθηκαν όταν τον είδαν από κοντά οι παρουσιαστές του Star;

0
Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Κώστας Σόμμερ. Ο ηθοποιός, ο οποίος αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες στη Γερμανία, έχει αλλάξει εμφανισιακά, κάτι που έκανε, όχι μόνο την Τατιάνα Στεφανίδου να σαστίσει, αλλά και να «ταράξει» τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου.
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Όταν ο Κώστας Σόμμερ εμφανίστηκε στη «Μία» , η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη. «Κάθε φορά που τον βλέπω όλο και πιο ντουλάπα γίνεται» είπε χιουμοριστικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε, απευθυνόμενη στον ίδιο: «Κάθε φορά που σε βλέπω όλο με περισσότερα κιλά είσαι. Τι σε θέλουν οι Γερμανοί στις ταινίες τους; Βαρβατίλα θέλουν και μπράτσα;».


Ποια ήταν η αντίδραση του αλλαγμένου –κατά κοινή ομολογία- Κώστα Σόμμερ; «Γιατί με λες ντουλάπα και τέτοια πράγματα; Τί εννοείς; Εξήγησέ μου! Και εσύ όλο και πιο μοντέλο γίνεσαι», είπε γελώντας με την παρουσιάστρια να απαντά: «Σε θέλουν βαρβατίλα; Τον Ταρζάν παίζεις; Το μαλλί αυτό… Σαν Ταρζάν είσαι…».
Η εμφάνιση του ηθοποιού, όμως, δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τους παρουσιαστές του «Φ&Μ live». «Τι έκανε; Έβαψε το μαλλί του σκούρο ή πριν το έβαφε ξανθό; Είναι σαν κέρινος», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !