Τηλεκοντρόλ: Επιστρέφει τελικά ο Κωστόπουλος;-Τι τρέχει με την Ζέτα και το MEGA;-Παγωμάρα στον ΑΝΤ1-Έσκισε η Μαρία-Έλενα Κυριάκου-Μέτριο Show με θετική έκπληξη οι τηλεπαρουσιάστριες

4
Καλησπέρα σας αγαπημένοι φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ είναι εδώ με σπαρταριστά νέα…

Πολύ λόγος γίνεται για την επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου στο MEGA. Πάμε να πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Ναι, είναι αληθές ότι του έγινε πρόταση για βραδινή εκπομπή. Μάλιστα ο παρουσιαστής την προηγουμένη εβδομάδα πήγε στα studio για να δει συγκεκριμένο χώρο για το δικό του σκηνικό, ωστόσο  όλα άλλαξα. Σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM η εκπομπή έχει ήδη παγώσει  καθώς φαίνεται πως άλλαξαν τα σχέδια του.

Δεν έχει συμβόλαιο με το MEGA η Ζέτα Μακρυπούλια. Η Ζέτα σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TVNEA.COM συνεργάστηκε με το MEGA μόνο για την παρουσίαση του JUST και για το Rising star που δεν βγήκε τελικά.

Παγωμάρα έχει πέσει στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, που ακόμα δεν έχουν συνέλθει με τις απολύσεις και αποχωρήσεις… Οι περισσότεροι είναι σκεπτικοί αλλά και φοβούνται μην είναι μέσα σ’αυτους που θα απολυθούν..

Με την Μαρία-Έλενα Κυριάκου  θα πάει η Ελλάδα στην φετινή EUROVISION. Καθόλου κακή επιλογή αν και στην αρχή ξεχώρισα την Σαγια…. Χθες όμως ήταν ξεκάθαρο ότι και σκηνικά και φωνητικά και ολο το πακέτο για μια καλή θέση το είχε η Μαρία-Έλενα Κυριάκου . Μην ξεχνάτε ότι στην EUROVISION ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ 50% ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ… Άλλωστε από τότε μόνο μελωδικά τραγούδια σκίζουν…

Όσο για το χθεσινό Show ένα μόνο μπράβο έχω να δώσω, στις παρουσιάστριες του show. Πολύ καλές και με χημεία έσωσαν την όλη διοργάνωση. Στα θετικά ήταν και το όλο σκηνικό αν εξαιρέσεις ότι η σκηνή αν και όμορφη ήταν πολύ σκοτεινή και στενη… Δεν μπορούσες να διακρίνεις πρόσωπα…. Η σκηνοθεσία ήταν κάκιστη όπου πολλές φορές έθαβε τα τραγούδια, ειδικά όσα από αυτά είχαν χορευτικά…

Στον αέρα βρίσκεται ήδη η ΕΤ3 εκτός απο την Αθήνα, Κρήτη και στην Βόρεια Ελλάδα... Η ΕΡΤ επιστρέφει σιγά σιγά... όπως και το ανεβασμένο χαράτσι για τη ΝΕΡΙΤ. Βλέπετε λεφτά δεν υπάρχουν και για να επιστρέψουν μερικοί βολεμένοι κι έτσι πρέπει να βάλουμε το χέρι μας βαθιά...Να σημειώσουμε οτι η ΝΕΡΙΤ δεν ανέβασε τους πομπούς του συγκεκριμένου σταθμού, παρά τρέχει στον αέρα ψηφιακά με εξοπλισμό αλληλέγγυων

Αυτά τα λίγα για σήμερα φίλοι μου. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα εδώ στο TVNEA.COM , το νούμερο ένα mediako κι όχι μόνο Site.


Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ερτ3 παιζει εδω κ πολυ καιρο στ κρητη.Οσον αφορα το ανεβασμενο χαρατσι μαθε οτι η "νεα" νεριτ στοιχιζε περισσοτερο απο ιτι η ερτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάθε επίσης ότι το χαράτσι στη ερτ η νεριτ θα είναι ακόμα πιο ανεβασμένο τώρα για να κρατήσει την δέσμευση του ο ΣΥΡΙΖΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα'θελα τόσο πολύ να ξανακάνει εκπομπή ο Κωστόπουλος. Μα καλά δεν καταλαβαίνουνε στο ΜΕΓΚΑ ότι αυτό το late night show που παρουσίαζε ήταν πραγματικά αξιόλογο?? Ο Κωστόπουλος θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος παρουσιαστής και ειδικά στη βραδινή ζώνη είναι άπαιχτος. Ας την επαναφέρει σε κάποιο άλλο κανάλι. Ο λόγος του, η αισθητική του, το χιούμορ αλλά και αυτή η τηλεοπτική άνεση που έχει, τον καθιστούν απαραίτητο στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΕΡΤ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΩΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ.
    ΚΑΛΑ KALA ΕΚΕΙ ΣΤΟ MEGA ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ Η ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ.ΜΙΑ Η ΖΕΤΑ ΜΙΑ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ.ΤΗΝ ΖΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΘΑ ΒΓΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΕΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑ ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ.ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ!
    ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ 100% ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ.ΟΙ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !