Νίκος Γεωργιάδης:Από την Ellen DeGeneres στη Μαρία Μπεκατώρου!

1
Νίκος Γεωργιάδης:
Ακόμα και αν δεν έχετε δει ποτέ την καθημερινή εκπομπή της- πρώτη σε θεαματικότητα στη ζώνη της στην Αμερικάνικη τηλεόραση- σίγουρα θα την έχετε ακουστά. Αλλά ακόμα και αν δεν την έχετε ακουστά, έχετε δει πολλές "δανεισμένες" ιδέες της να μεταφέρονται στην εγχώρια μικρή οθόνη. 

Η Ellen είναι όχι απλά star στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά ο κόσμος την λατρεύει κυριολεκτικά (μαζί με την Oprah). Στα 57 της χρόνια βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της- ηλικία απαγορευτική στην Ελλάδα για τις παρουσιάστριες του ψυχαγωγικού τομέα. Έχει δηλώσει ότι είναι περήφανη ομοφυλόφιλη εδώ και πολλά χρόνια ενώ το 2008 παντρεύτηκε την ηθοποιό Portia De Rossi στην έπαυλή της στο Beverly Hills. 
Στην εκπομπή της δέχονται να φιλοξενηθούν όλοι οι κορυφαίοι σταρ του πλανήτη, γνωρίζοντας ότι θα ερωτηθούν για τα προσωπικά τους, ότι θα τους κάνουν φάρσες ενώ πολλές φορές γυρίζουν μαζί με την παρουσιάστρια αυτοσαρκαστικά video. H Ellen- πάντα με ανδρόγυνο στυλ- είναι η μόνη που έχει καλεσμένους στον ίδιο καναπέ τη Madonna με τον Justin Bieber (σαν να έχεις τη Βίσση με τον  Ρουβά στο Πρωινό ΑΝΤ1) και να τους βλέπεις να φλερτάρουν μεταξύ τους και να απαντάνε χωρίς ταμπού σε ξεκαρδιστικές ερωτήσεις για τις σεξουαλικές τους εμπειρίες. 
Μου αρέσει και ο Λιάγκας με τη Φαίη (ειδικά όταν ο Γιώργος δεν γκρινιάζει με τη θεματολογία), μου αρέσει και ο Μάρκος Σεφερλής (όταν δεν δείχνει στα πρόθυρα υπερκόπωσης) και η Ελένη (όταν δεν διαφημίζει το ένα μετά το άλλο τα προϊόντα των χορηγών) αλλά και η Τατιάνα (όταν δεν προσπαθεί να γίνει κάτι άλλο από αυτό που είναι) αλλά η αλήθεια είναι πως Αμερικάνικη τηλεόραση δεν θα γίνουμε ποτέ. Εξάλλου δεν έχουμε ούτε τα χρήματά τους ούτε και τα τεράστια ονόματα να φιλοξενηθούν στους τηλε-καναπέδες. Προς το παρόν, το μόνο μεγάλο στοίχημα αυτή τη στιγμή στην ελληνική ιδιωτική τηλέοραση ακούει στο όνομα "Μαρία Μπεκατώρου", η μόνη που μπορεί να κάνει τη διαφορά με τη χαρισματική προσωπικότητά της και το ήθος της. 
Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να έχουμε την TV που μας αξίζει ας εκμεταλλευτούμε τουλάχιστον δημιουργικά τους ελάχιστους ανθρώπους που αγγίζουν την καρδιά του τηλεθεατή με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια.
entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η tv π μας αξιζει.....μας αξιζει η μια tv σαν τη αμερικανικη; δεν ειμαι σιγουρος...σρκει να δεις τ προγραμματα κανιυν επιτυχια στ ελλαδα κ ποια οχι - εγχωρια προγραμματα και μη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !