Οι C:REAL στο Face2Face του tvnea.com: ''Η εμφάνισή μας θα έχει αρκετές εκπλήξεις''!

Μαρία Μέντη
0


H C:REAL μιλούν στο Face2Face του tvnea.com για το πώς θα εμφανιστούν στον ελληνικό τελικό της Eurovision, για την ξαφνική αποχή τους από τα μουσικά δρώμενα αλλά και για τα μετέπειτα επαγγελματικά τους σχέδια.

· Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο;
Βρισκόμαστε σε μία πολύ δημιουργική περίοδο, αφού ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, ενώ ταυτόχρονα κάνουμε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

· Ενώ ήσασταν στην κορυφή και η μία επιτυχία διαδεχόταν την άλλη κάπου σας χάσαμε. Τι συμβαίνει πραγματικά;
Όπως αρκετά συγκροτήματα, έτσι κι εμείς περάσαμε από κάποιες φάσεις αναπροσαρμογών και αλλαγών. Μία από αυτές ήταν και η αλλαγή τραγουδίστριας. Η Eurovisionείναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε εδώ και είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε δυναμικά.

· Ποια είναι η τωρινή σύνθεση των C:REAL;
Αρχικά είναι η Τζο Λαζοπούλου που είναι η νέα φωνή των C:REAL, ο Τάκης Δαμάσχης (Σύνθεση-Παραγωγή-Κιθάρες, Ρrogramming), ο ΆλεξΜπούντρος (Κιθάρα), ο Χρήστος Βεντούρας (Πλήκτρα) και ο Αλέξης Γαβράς (Ντραμς). Όλους εμάς θα μας δείτε και onstage στον ελληνικό τελικό.

· Πως ανταποκρίνεται το κοινό στις live εμφανίσεις σας;
Το κοινό είναι πολύ ένθερμο στις εμφανίσεις μας. Χαιρόμαστε πολύ που υπάρχει αυτή η θερμή υποδοχή από τον κόσμο κι αυτό που μας συγκινεί είναι που γνωρίζουν όλα μας τα τραγούδια, από το πρώτο μέχρι και το πιο πρόσφατο.

· Πολλά από τα τραγούδια σας ακούγονται ακόμα και σήμερα. Ποιο είναι το συστατικό εκείνο που χαρίζει τη μακροβιότητα σε ένα τραγούδι;
Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο συστατικό. Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και φυσικά δουλεύουμε πολύ σκληρά είτε πρόκειται για ένα τραγούδι στο στούντιο είτε για μία εμφάνιση.

· Πως κρίνετε το τηλεοπτικό μουσικό φαινόμενο ‘’The Voice’’;
Είναι ένα πολύ επιτυχημένο σόου με πολύ αξιόλογους ανθρώπους που ο καθένας έχει γράψει τη δική του ιστορία στη μουσική βιομηχανία και έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Πιστεύουμε πως είναι ένα από τα καλύτερα talent shows και ίσως το πιο αξιοκρατικό μιας και σε πρώτο επίπεδο κρίνεται αποκλειστικά και μόνο η φωνή.

· Φέτος, θα σας δούμε να διαγωνίζεστε για να εκπροσωπήσετε την Ελλάδα στην Eurovision. Πως πήρατε αυτή την απόφαση;
Η απόφαση αυτή πάρθηκε πολύ εύκολα, μετά από προτροπή – πρόταση της δισκογραφικής μας εταιρίας Feelgood Records. Αν και μας είχε γίνει μία πρόταση πριν αρκετά χρόνια, τώρα νιώσαμε πως ήταν η κατάλληλη  στιγμή να το κάνουμε.

· Παρακολουθούσατε τον διαγωνισμό;
Ναι φυσικά. Κάθε χρόνο είμαστε πιστοί fans του διαγωνισμού.

· Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για το τραγούδι σας αλλά και να μας αποκαλύψετε κάποιες λεπτομέρειες για την live εμφάνισή σας;
Ο τίτλος του είναι “Crash and Burn” ενώ μουσική και στίχους έχει γράψει ο Τάκης Δαμάσχης. Αυτό το τραγούδι μας εκφράζει απόλυτα σαν συγκρότημα και έχει ακριβώς αυτό που μας χαρακτηρίζει, δυναμισμό. Επίσης όπως ακούσατε κι εσείς θελήσαμε να παντρέψουμε το δυτικό με το ελληνικό στοιχείο και να φέρουμε έτσι πιο κοντά δύο μουσικούς κόσμους. Όσον αφορά την εμφάνισή μας στον ελληνικό τελικό την Τετάρτη δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι. Σίγουρα όμως θα δείτε κάτι αρκετά εντυπωσιακό με έντονα pop-rock στοιχεία και αρκετές εκπλήξεις.

· Έχετε άγχος;
Έχουμε, αυτό που λένε, δημιουργικό άγχος! Θέλουμε να πάνε όλα καλά και όπως τα έχουμε φανταστεί.

· Θεωρείτε αβαντάζ το ότι πολλά τραγούδια σας έχουν γίνει επιτυχία στο εξωτερικό;
Ίσως λειτουργήσει περισσότερο σαν πλεονέκτημα εάν περάσουμε τελικά στον διαγωνισμό, μιας και στην Ευρώπη έχουμε αρκετούς fans και σε πολλές χώρες ακούγονται ακόμα τραγούδια μας.

· Γεωργία σε αγχώνει το γεγονός ότι οι περισσότεροι περιμένουν από εσένα μια δυναμική live performance ώστε να απογειώσεις το κομμάτι;
Δεν με αγχώνει καθόλου. Αντίθετα με πεισμώνει ακόμα περισσότερο για να το καταφέρω. Η σκηνή θεωρώ πως είναι ο φυσικός μου χώρος και δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Άλλωστε δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά με την ομάδα μας που αποτελείται από τον creative directorκαι χορογράφο Νίκο Μαριάνο και τα παιδιά που επιμελούνται το styling Μιχάλη Τσούκα και Μάριο Κυπριώτη.

· Πέρα από την Eurovision τι νέο ετοιμάζετε αυτή την περίοδο;
Η αλήθεια είναι πως αυτή την περίοδο έχουμε αφοσιωθεί 100% στην Eurovision μιας και έχουν μείνει λίγες μέρες και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας αυτό ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις μας.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !