Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εξομολογείται: «Η τηλεοπτική μου καριέρα ξεκίνησε με αμφισβήτηση»

Γιώργος Τζοβάρας
0
Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην «Εθνική Ελλάδος», η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» για τη γυναίκα που υποδύεται στη σειρά του Mega, αλλά και για την αμφισβήτηση που δέχθηκε στις αρχές της επαγγελματικής της πορείας.
«Έψαχνα καιρό την ευκαιρία να επικοινωνήσω ξανά τη δουλειά μου με τον πολύ κόσμο. Έκανα επιτυχίες στην τηλεόραση με ελαφρούς ρόλους –και με το Λαβ σόρρυ και με το Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή-, αλλά ήθελα, ωριμάζοντας να κάνω κάτι πιο απαιτητικό. Όταν κάποια στιγμή συναντήθηκα με τον Γιώργο Καπουτζίδη και του εξέφρασα την επιθυμία μου να δουλέψουμε μαζί, μου είπε "σε έχω στο νου μου" και μου χαμογέλασε πονηρά. Από εκείνο το δευτερόλεπτο λοιπόν κατάλαβα ότι, αν συναντιούνταν οι δρόμοι μας, θα κάναμε επιτυχία. Κοίτα ασυναίσθητα ψηλά και αναρωτήθηκα: "Μου κάνεις πλάκα; Είσαι από πάνω και με κοιτάς; Με έδειξες με το δάχτυλο και είπες: ήρθε η ώρα αυτηνής;". Και βέβαια, όταν έμαθα ότι τηλεοπτικός μου σύζυγος θα είναι ο Κώστας Αποστολάκης, τον οποίο γνωρίζω 20 χρόνια τώρα και τον πιστεύω πολύ ως ηθοποιό, και τηλεοπτική μου αδερφή ένα κορίτσι τόσο ακέραιο και ταλαντούχο, όπως η Σμαράγδα Καρύδη, είπα μέσα μου: "Τελικά, το σύμπαν αυτό που ονειρευόμουν, μου το έφερε και μάλιστα ακόμα ωραιότερο"», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και την κριτική των συναδέλφων της, αποκάλυψε: «Η τηλεοπτική μου καριέρα ξεκίνησε με αμφισβήτηση, γιατί μετά το Λαβ Σόρρυ ήμουν ένα πρόσωπο που λάτρευαν να μισούν και το αντίστροφο. Ξέρεις τι είναι, 20 χρόνια μετά τη "Λίλη" που την κοιτούσαν σαν πατημένη τυρόπιτα, να με αποδέχεται το σινάφι μου; Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μου έστειλε μήνυμα να μου πει πόσο έχει εντυπωσιαστεί. Η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη με είδε τυχαία στην Ευελπίδων, περνώντας με το αυτοκίνητό της, και έβγαλε το κεφάλι της έξω για να μου πει: "Κωνσταντινάκι μου, πόσο μου αρέσεις!". Και η Κατερίνα Χέλμη, η οποία με γνωρίζει από μικρή πάντα μου έλεγε: "Πιστεύω σε σένα!", με πήρε τηλέφωνο για να μου πει: "Είδες που σ'τα 'λεγα;"».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !