Η... αρχαιοελληνική «μονομαχία» Άδωνι - Ζουράρι

0
Με αρκετές... αρχαιοελληνικές αναφορές, Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζουράρις συγκρούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Χαρακτηριστικό σημείο του απολαυστικού μεταξύ τους διαλόγου, που διανθίστηκε με πλείστες όσες ιστορικές αναφορές, ήταν όταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε τη ρήση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: «Όταν αποφασίσαμε να λυτρωθούμε, μας λέγανε τρελούς».

Ο βουλευτής της ΝΔ δεν έχασε την ευκαιρία και, θέλοντας να «πικάρει» τον κ. Ζουράρι, σχολίασε: «ο Κολοκοτρώνης μετά έγινε επικεφαλής του ρωσικού κόμματος και διάλεξε συμμάχους».

«Τόσα καταλαβαίνεις, εντάξει» του απάντησε ωστόσο ο κ. Ζουράρις.

Σε άλλο σημείο, στο οποίο συζητήθηκε το διάβημα της Αθήνας προς το Βερολίνο για την επίθεση Σόιμπλε σε Βαρουφάκη, ο κ. Ζουράρις κάλεσε περιπαικτικά τον κ. Γεωργιάδη: «Δεν κάνεις κι εσύ ένα διάβημα, που τα' χεις καλά με τους Γερμαναράδες;».

Σε άλλη αποστροφή των λόγων του, δε, είπε στο συνάδελφό του, της ΝΔ: «Αυτά κατάλαβες ότι είπα; Σε παραπέμπω στο δείκτη νοημοσύνης σου, για να κάνεις αυτοκριτική».

Παράλληλα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εγκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη για «ραγιάδικες φαντασιώσεις», λέγοντάς του: «Τα ραγιάδικά να τα κρατήσεις για σένα!».

Ο κ. Γεωργιάδης «ανέβασε» σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το βίντεο με την αντιπαράθεση.  https://www.youtube.com/watch?v=EBjBmQ6wdPY

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !