Ένας ταλαντούχος άνθρωπος...με ένα ανούσιο πρόγραμμα!

4
Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας πολυτάλαντος ηθοποιός με έντονα αριστοφανικά στοιχεία.Διαθέτει
μοναδική ικανότητα στο να δίνει χαρά στον κόσμο και παράλληλα μπορεί να σατιρίζει με εύστοχο τρόπο τα κοινωνικά τεκταινόμενα.Τον έχω παρακολουθήσει και στο ¨Δελφινάριο¨ και στο ¨Περοκέ¨ και τον θαυμάζω απεριόριστα,ωστόσο αντικειμενικά δεν μπορώ να μη παραδεχθώ ότι το ¨One Mark Show¨ της Παρασκευής ήταν κατώτερο των προσδοκιών και των ικανοτήτων του.

Παρακολουθήσαμε ένα πρόγραμμα,που για μένα δεν κατάφερε να πετύχει το βασικό του στόχο,δηλαδή να βγάλει γέλιο.Με κρύες ατάκες,νεκρούς χρόνους και αμήχανες στιγμές κύλησε η βραδιά με το Μάρκο να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση,αλλά να μην του δίνεται από πουθενά η πάσα.Σκετς χωρίς έμπνευση,πρόχειρα και με τη μορφή ¨Fast food¨ κόσμησαν το studio,το οποίο δεν έβγαλε και τη πιο λαμπερή εικόνα που μπορεί να βγάλει μια τέτοια εκπομπή.

Οι δύο καλεσμένοι επιδόθηκαν σε δοκιμασίες άνευ σημασίας,κρύες με σαχλό περιεχόμενο.Ειδικά από το Σωτήρη Καλυβάτσ περίμενα να κεντήσει δίπλα στο Μάρκο Σεφερλή,ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.Επίσης ο Γιώργος Τσαλίκης είχε όλη την καλή διάθεση να συμμετέχει,χωρίς όμως να έχει την απαραίτητη ικανότητα.

Το συγκεκριμένο concept δεν είναι απλό,όπως το ¨Celebrity Game night¨.Απαιτεί από τον καλεσμένο μία άλλη είδους αντιμετώπιση.Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να μπει σε μία τέτοια διαδικασία,χωρίς να είναι αποφασισμένος να τσαλακωθεί και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Επιπρόσθετα,άκρως προσβλητικό ήταν το σκετς με τους δύο ήρωες της ελληνικής επανάστασης.Δεν είναι πρέπον να χλευάζει κανείς δύο ιερά τέρατα σε μία περίοδο μάλιστα που οι αξίες μας χάνονται συνεχώς.Αλλά βέβαια το εύκολο είναι να σατιρίσει κανείς αυτά τα πρόσωπα και όχι τους σημερινούς πολιτικούς.

Α ξέχασα!Το πρόγραμμα ανήκει στο Mega,που τέτοιου είδους σάτιρα αδυνατεί να κάνει(για ευνόητους λόγους) και έτσι αναγκάζεται να περιοριστεί σε προγράμματα με τη λογική του ¨Κάψε το σενάριο¨ και του ¨Εεεε¨.

Τέλος ο Στέλιος Κρητικός είναι και επίσημα η γλάστρα του Μάρκου Σεφερλή.Έπειτα από την απόλυτη απραγία του στο ¨Μέγκα με Μία¨,ακολούθησε το ¨One Mark Show¨,στο οποίο δεν άρθρωσε ούτε κουβέντα.

Εν κατακλείδι,ελπίζουμε τις επόμενες εβδομάδες να υπάρχει βελτίωση,διότι είναι κρίμα ένας ταλαντούχος άνθρωπος να μας παρουσιάζει ανούσια έργα.Ειδικά σε μία μέρα που η τηλεόραση έχει αρκετά προγράμματα να δει κανείς.

Υ.Γ Όταν γράφτηκαν αυτές οι γραμμές δεν είχαν βγει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής!

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ταλέντο του Σεφερλή που το βλέπετε??? Μονίμως τα ίδια και τα ίδια, ρατσιστικά και σεξιστικά αστεία, κρυάδες που τις λέγαμε στο Δημοτικό. Ο Σεφερλής δεν είναι ηθοποιός, είναι μίμος, είναι με το ζόρι σόουμαν, πάντως ηθοποιός δεν είναι.Εγκλωβισμένος σε μία μανιέρα παλιμπαιδισμού και ανοησίας που προκειμένου να βγάλει γέλιο, είναι ικανός να χιλιοεξευτελιστεί, να γίνει καρικατούρα. Θα μου πεις τώρα και ο Μπέζος δεν έχει μια απίστευτη εκνευριστική μανιέρα..Σαφέστατα αλλά τουλάχιστον έχει δείξει στο παρελθόν και άλλα δείγματα της υποκριτικής του ικανότητας. Ενώ ο Σεφερλής δεν ωρίμασε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια. Δεν περίμενα από το ΜΕΓΚΑ βέβαια κάτι καλύτερο, το κύρος του το έχει χάσει εδώ και καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο βαρετο πεθαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφωνώ!Έχει ταλέντο.Του λείπει το καλό κείμενο,ωστόσο διαθέτει και ατάκα και έκφραση και κίνηση και καταπληκτική εκφορά του λόγου.

    Απλά τηλεοπτικά έκανε κάτι κατώτερο από αυτό που μπορεί και τον έχουμε δει να κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχετε κάθε δικαίωμα να διαφωνείτε. Ατάκα δεν πιστεύω με τίποτα ότι έχει πάντως, χρησιμοποιεί μονίμως φτηνά λογοπαίγνια αρκεί να κάνει ομοιοκαταληξία, όπως αυτό που είπε χτες 'Τσαλίκη στο Ναυτικό'. Αν αυτό το λέτε ατάκα ΟΚ. Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλύτερους παρουσιαστές από τον Σεφερλή όπως ο Κωστόπουλος, ο Λαζόπουλος, ο Φερεντίνος, ο Κανάκης, ο Αρναούτογλου που πέρα από τη ψυχαγωγία που προσφέρουν μπορούν να χειριστούν και να σχολιάσουν ένα σοβαρό θέμα, ένα θέμα επικαιρότητας, ειδικά ο Κωστόπουλος, ο Λαζόπουλος και ο Κανάκης. Για τον Σεφερλή ήταν καταστροφή η καθημερινή έκθεση, σπαταλάει αυτό που έχει(εσείς το λέτε ταλέντο) και γι'αυτό δεν απέδωσε και τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης στο σόου του. Βλέπετε πόσο ξεφούσκωσε από την αρχή της χρονιάς. Κούρασε γιατί δεν έχει κάτι άλλο να δώσει και τον στήριξε απίστευτα το ΜΕΓΚΑ, κάτι που δεν το συνηθίζει. Όμως ένας παρουσιαστής πρέπει να σε καθηλώνει με το λόγο του, να παίρνει μια ωραία συνέντευξη, να χειρίζεται ένα θέμα είτε κοινωνικό είτε πολιτικό, είτε καλλιτεχνικό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.Παρόλο που δεν μου αρέσει ο Σεφερλής νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει μόνο το βραδινό του σόου, να το οργανώσει σωστά και όχι το πρωινό, τον πήγε πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !