Νίκος Βέρτης: Τελικά παντρεύεται;

Γιώργος Τζοβάρας
0
Ο Νίκος Βέρτης σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται  το καλοκαίρι, την αγαπημένη του Θεσσαλονικιά, κόρη γνωστού επιχειρηματία.
Τι θα γίνει τελικά; Θα δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την 37χρονη επιχειρηματία;«Σκοπεύω να παντρευτώ από τη μέρα που γεννήθηκα. Προέρχομαι από μία παραδοσιακή οικογένεια και έχω Πόντια μάνα βλέπεις. Ο γάμος είναι στόχος ζωής. Όχι όμως δε θα παντρευτώ το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει κάτι για να πω πως θα παντρευτώ, όμως το ελπίζω και το εύχομαι» δήλωσε ο τραγουδιστής.
Παράλληλα πρόσθεσε στην κάμερα του Happy Day: «Eίμαι πολύ κρυψίνος και δεν απολαμβάνω την επιτυχία ή την αναγνωσιμότητα όσο θα ήθελα ακόμα και μετρά από τόσο χρόνια» .
Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Βέρτης εντάχθηκε στο δυναμικό της Heaven Music, και δήλωσε "Πιστεύω στα νέα ξεκινήματα, οι αλλαγές μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι. Στη Heaven συναντώ μια νέαομάδα που διψάει να προσφέρει καλή μουσική στον κόσμο. Ποτέ δε στήριξα την καριέρα μου με στόχο να κάνω αποκλειστικά καιμόνο επιτυχίες  αλλά κυρίως για  να προσφέρω μουσική που θα αντέξει στο χρόνο, να αγγίξει και να αγαπηθεί από τον κόσμο, γιατί στο τέλος αποδεικνύεται ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !