Μενεγάκη-Λάτσιος: Προσωρινή ανακωχή... λόγω εγκυμοσύνης!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη είναι ο λόγος που ματαιώθηκε η συζήτηση της αγωγής του Γιάννη Λάτσιου για τη βίλα στα Μελίσσια, σύμφωνα με  δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso». Την Τρίτη το πρωί ήταν προγραμματισμένη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο η εξ' αναβολής συζήτηση της αγωγής που είχε καταθέσει ο Γιάννη Λάτσιος για το μοίρασμα της περιουσίας που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, ωστόσο η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη έφερε άλλη μια (προσωρινή) ματαίωση της δίκης. 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha, η οποία έχει μπει στο μήνα της, δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο, κάτι που έκανε και ο πρώην σύζυγός της. Και οι δυο εκπροσωπήθηκαν από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους. Ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη ζήτησε νέα αναβολή και το αίτημά του απορρίφθηκε (είχε δοθεί ήδη μια αναβολή πριν λίγο καιρό). Εκείνος επανήλθε με αίτημα ματαίωσης και αυτό έγινε δεκτό και από την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου, ηρεμώντας έτσι το τεταμένο κλίμα. 

Έτσι για λίγο καιρό η Ελένη θα μπορέσει να ηρεμήσει για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !