Τηλεκοντρόλ-Αποκλ:Νεα καθημερνή εκπομπή μαγειρικής στον ΑΝΤ1- Μια Blogger μαγειρεύει στον ΑΝΤ1 εκπομπή του Σ.Κ-Δεν τραβά η η εντολή-Έκλεισε η Μακρυπούλια με κανάλι;-Τι πήρε το ΟΚ στον ΑΝΤ1;

4
Καλησπέρα σας αγαπημένοι φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ είναι εδώ με σπαρταριστά νέα…

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια νέα εκπομπή μαγειρικής έρχεται από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA.COM. Η εκπομπή θα είναι μαγειρική και σ αυτήν θα συμμετέχουν οι γονείς με τα παιδιά τους… Ήδη η ANTS τρέχει το συγκεκριμένο φορμάτ.

Μιας και είμαι στην μαγειρική, άλλη μια  εκπομπή έρχεται στην συχνότητα του ΑΝΤ1 πάλι το Σαββατοκύριακο  με παρουσιάστρια μια Blogger . Η εκπομπή θα περιέχει την Coca cola και θα είναι διάρκειας 10 λεπτών.

Πράσινο φως δόθηκε και επίσημα σε 2 σειρές του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Έτσι τόσο το Μπρούσκο όσο και το Ταμάμ θα τα δούμε και την επομένη χρονιά . Κι αν αναρωτιέστε μερικοί πως το ΤΑΜΑΜ θα συνεχίσει με την ANTS να μην υπάρχει –και το λέω αυτό μιας και υπάρχει η φήμη ότι μέχρι και φέτος θα είναι ενεργή η εταιρεία παραγωγή- θα συνεχίσει σαν εσωτερική παραγωγή..

Τι κι αν στο MEGA με το άκουσμα ότι η Μακρυπούλια κλείνει με τον ΑΝΤ1 ενεργοποίησε ξανά το REASING STARS όλα δείχνουν ότι παρουσιάστρια και ηθοποιός θα πει  το ναι στο κανάλι του Αμαρουσίου για 2 πράγματα κιόλας. Το θα είναι η παρουσίαση ενός νέου Show το οποίο αυτή την στιγμή δεν έχω λεπτομέρειες… και το άλλο που είναι και πιο σίγουρο είναι η σειρά.

Δεν τραβάει με τίποτα η 10η εντολή του ALPHA. Αυτό ίσως να είναι και ένα μάθημα το ότι αν κάτι δεν αρέσει , όση φόρα και να έχει το κανάλι στις σειρές αυτή την χρονιά δεν θα κάνει νούμερα τηλεθέασης.

Αυτά τα λίγα για σήμερα φίλοι μου. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα εδώ στο TVNEA.COM , το νούμερο ένα mediako κι όχι μόνο Site.


Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com



Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ρουα ματ δεν θα συνεχίσει του χρόνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΦΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ .. Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΖΟΝ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ... ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΖΟΝ ΚΥΜΑΙΝΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 20 ΒΑΡΙΑ 25 .. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΣΚΙΖΕΙ .. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΛΕΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ.. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .. ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΧΛΟΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ .. ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ. ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧ αυτες οι μαγειρικες αχ!! Για το στυλ που θελει να κανει ο Αντεννα Ειναι καλη κινηση με τους γονεις και τα παιδια.Καλα οκ βαλε μια σε πρωιναδικο και καπακι μολις τελειωνει η εκπομπη βαλε ακομη μια (ισχυει για ολα τα καναλια) αυτοι το παραξηλωσανε αλλοι υπαρχουν γινουν μου τις βαζουν στις 8 και τι εγινε.Καινουργιες μοδες ειναι αυτες τι να κανουμε...Η Γυναικα μου οπως και αλες νοικοκυρες προτιμουν πρωινες ωρες να τις βλεπουν παρα απογευμα.
    Καλα για την Ζετα σιριαλ καταντησε η ιστορια.Η 10η πολυ βαρια εγινε αν ητανε στο ιδιο μοτιβο οπως η πρωηγουμενη Δεν θα εχανα επεισοδιο,τωρα ποτε ποτε την βλεπω αναλογως ποιους ηθοποιους εχει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο, είσαι λίγο άδικος για τη 10η εντολή. Όχι και δεν αρέσει! Πολύ άδικη κουβέντα. Απλά δεν αρέσει σε τόσο μεγάλο εύρος κοινού και σαφώς αυτό είναι ένα "θέμα" αλλά στα νεανικά κοινά, η αλήθεια είναι ότι είναι στο μέσο όρο του Αλφα... Δε νομίζω αυτό να δείχνει ότι δεν πάει καλά. Μάλιστα από δική μου πληροφόρηση, κάτι πήρε το αυτί μου και για επόμενο κύκλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !