Game of Thrones: Όσα δεν είδαμε στο trailer της σειράς

0
Το τρέιλερ της αγαπημένης σειράς που έχει σπάσει όλα τα ταμεία τα είχε όλα. Ή μήπως όχι;
Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα η HBO μας προσέφερε λακωνικά οπτικοακουστικά βοηθήματα σχετικά με τον καινούργιο κύκλο του “Game of Thrones”,μέχρι που κυκλοφόρησε το ολοκληρομένο treiler της σειράς ,  που σίγουρα δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο, αφού στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών εμφανίζονται οι αγαπημένοι μας-και μη-οι πρωταγωνιστές. Όχι όμως όλοι.
Ξεκινάμε από την απουσία του Μπραν, του Χόντορ, της φίλης του Μίρα και του περίεργου πνεύματος (το κοράκι με τα 3 μάτια)  που πλέον τους φιλοξενεί. Πρόκειται ασφαλώς για επιβεβαίωση όσων έλεγε ο Κρίστιαν Νάιρν (ο ηθοποιός που υποδύεται τον Χόντορ) από το φθινόπωρο, ότι δηλαδή δεν θα εμφανιστεί στον πέμπτο κύκλο. Και αφού θα απουσιάζει ο Χόντορ, μην υπολογίζετε ούτε την υπόλοιπη παρέα του. Άλλωστε, έχοντας φτάσει στον προορισμό τους την προηγούμενη σεζόν σημαίνει ότι έχουν καλύψει την ιστορία τους μέχρι ένα μέρος του πέμπτου βιβλίου.
Οι «άλλοι» ή αλλιώς οι «Whitewalkers» απουσιάζουν από το νέο trailer.

Ο Αντεουάλε Ακινουόγιε-Αγκμπάζε προστέθηκε φέτος στο καστ της σειράς. Κατόρθωσε να γίνει σημείο αναφοράς γιατί ταυτίστηκε με τον ρόλο του Μίστερ Έκο στη σειρά “Lost”. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να τον δούμε, αφού δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ.
Ο Τσαρλς Ντανς, ο οποίος υποδύθηκε εξαιρειτκά τον  αξέχαστο Τάιγουιν Λάνιστερ, δήλωσε κάπου στο φθινόπωρο ότι «δεν θα λείπει εντελώς από τον επόμενο κύκλο», κάτι που μας εντυπωσίασε, αν αναλογιστούμε τον θάνατο του χαρακτήρα του από το χέρι του γιου του Τύριον. Το τρέιλερ δείχνει το πτώμα του Τάιγουιν σε μία αίθουσα μαζί με τη Σέρσεϊ και τον Τζέιμι. Πουθενά όμως δεν φαίνεται ζωντανός.
Τέλος, στο  trailer την παράσταση κλέβει ο οίκος των Μαρτέλ και συγκεκριμένα οι Sand Snakes, οι μπάσταρδες κόρες του Όμπερυν. Ωστόσο, εάν εξαιρέσουμε ένα και μοναδικό  πλάνο του Θίον, είναι ηχηρή επιδεικτική η απουσία των Γκρέιτζοϊ, που είχαν εισβάλει στον βορρά και λεηλατούσαν τα πάντα στο πέρασμά τους.


peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !