Η Μαρία- Έλενα Κυριάκου στο Face2Face του Tvnea: ''H εμφάνισή μου στην Eurovision θα είναι λιτή''

Μαρία Μέντη
0
Η Μαρία- Έλενα Κυριάκου μιλά στο Face2Face του tvnea.com και αποκαλύπτει πως θα είναι η εμφάνισή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, τη συμβουλή που της έδωσε η Δέσποινα Βανδή αλλά και πως αντιμετωπίζουν τα παιδιά την αναγνωρισιμότητά της.


·  Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο;
Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε πολύ δημιουργική φάση. Προετοιμάζομαι για τον ελληνικό διαγωνισμό της Eurovision. Τρέχω σε πρόβες, φωτογραφήσεις, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές χωρίς όμως να αφήνω εκτός τις υποχρεώσεις μου στην Κύπρο. Σε λίγες μέρες κατεβαίνω για μια φιλανθρωπική συναυλία για την ενίσχυση του συνδέσμου για τα κακοποιημένα παιδιά. 
· Κατά πόσο άλλαξε η ζωή σου μετά το ‘’The Voice’’;
Η ζωή μου μετά το ‘’The Voice’’ άλλαξε άρδην. Αν και διατηρώ το φροντιστήριό μου δε διδάσκω εγώ πλέον. Τραγουδώ σε συναυλίες, παραστάσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και μουσικοθεατρικές παραστάσεις. Ασκώ με απλά λόγια το επάγγελμα της τραγουδίστριας. Η σχέση μου με τα παιδιά μου είναι μπορώ να πω καλύτερη μιας και έχω περισσότερο χρόνο τη μέρα μαζί τους για διάβασμα, παιχνίδι και βόλτες.
· Θα συμμετείχες ξανά ή το έχεις μετανιώσει; Σου έδωσε το ‘’The Voice’’ όλα όσα περίμενες όταν έμπαινες στο παιχνίδι;
Ποτέ δε μετανιώνω για κάτι που κάνω παρά μόνο για κάτι που δεν έχω κάνει. Αποκόμισα πάρα πολλά απ’ αυτό, με έκανε πιο δυνατή και το πιο σημαντικό είναι ότι μου ξύπνησε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του εαυτού μου που μέχρι το ‘’The Voice’’ είχα κοιμισμένο, τη μουσική, το τραγούδι.
·  Τα παιδιά σου πως αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι η μαμά τους είναι γνωστή, κάνει συναυλίες, της μιλά ο κόσμος στον δρόμο;
Πιστεύω πως μόνο ο μεγαλύτερος μου γιος ο οποίος είναι 7 χρονών αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Του αρέσει όλο αυτό, νιώθει περήφανος κυρίως όταν οι συμμαθητές του στο σχολείο έρχονται κοντά μου και με αγκαλιάζουν.

·         Μετά το ‘’The Voice’’ απέρριψες τις προτάσεις που σου δόθηκαν στην Ελλάδα καθώς δεν μπορούσες να μένεις μακριά από τα παιδιά σου γι’ αυτό το λόγο όμως δεν μπήκες στο παιχνίδι; Για να έχεις ευκαιρίες;
Στο παιχνίδι μπήκα για να αρχίσω το τραγούδι κι αυτό κάνω. Οι προτάσεις που απέρριψα δεν ήταν τόσο σημαντικές ώστε να τις αποδεχθώ και κάποιες απαιτούσαν πάρα πολύ χρόνο μακριά απ‘ τα παιδιά μου. Θέλω να ζω το όνειρό μου με τα παιδιά μου κρατώντας εγώ το μοχλό αυτού. 
· Είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου;
Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Θέλω πάντα το άριστο για μένα γι’ αυτό και πάντα τον διορθώνω. Δέχομαι όλες τις κριτικές, τις επεξεργάζομαι και τις δουλεύω ώστε να αποδώσω στο μέγιστο βαθμό. Ποτέ δεν αναπαύομαι με το μέτριο και πάντα μετά από κάθε μου εμφάνιση λέω ότι μπορούσα και καλύτερα.
· Φέτος, θα σε δούμε να διαγωνίζεσαι για να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στην Eurovision. Πως πήρες αυτή την απόφαση;
Την απόφαση αυτή την πήρα με μεγάλη ευκολία καθώς η συμμετοχή μου σ’ αυτό το θεσμό είναι όνειρο ζωής. Ευχαριστώ διπλά την εταιρεία μου τη Minos που με εμπιστεύθηκε και μου ανέθεσε αυτή τη δύσκολη αλλά υπέροχη αποστολή.
· Είσαι fan του διαγωνισμού;
Είμαι fan του διαγωνισμού από πολύ μικρή ηλικία. Ενώ είχα πολύ διάβασμα γιατί πάντοτε έπεφτε σε περίοδο εξετάσεων τα παρατούσα όλα για να τον παρακολουθήσω. 
· Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για το τραγούδι σου αλλά και να μας αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες για την live εμφάνισή σου;
Μαζί με το μουσικοσυνθέτη και μαέστρο μου Ευθύβουλο Θεοχάρους φτιάξαμε μια μελωδία που αντικατόπτριζε όλο το συναισθηματικό μας κόσμο. Ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και η Εβελίνα Τζιώρα έδωσαν σε λόγια αυτό που θέλαμε να βγάλουμε προς τα έξω. Μια μπαλάντα με πολλές δυναμικές, ενέργεια και πόνο. Όλα αυτά θα τα βγάλω με την ερμηνεία μου σε μια λιτή εμφάνιση.
· Σου έδωσε η Δέσποινα Βανδή κάποια συμβουλή για τον διαγωνισμό;
Η Δέσποινα στέκεται δίπλα μου και είναι πάντα πρόθυμη να με βοηθήσει σε καθετί που θα της ζητήσω κυρίως για τη σκηνική μου παρουσία. Τις συμβουλές που μου έδωσε προτιμώ να μην τις αποκαλύψω εδώ και να τις δείτε σε πράξη εκείνο το βράδυ.
· Παρακολούθησες καθόλου τον δεύτερο κύκλο του ‘’The Voice’’;
Ναι το έχω παρακολουθήσει και σκέφτομαι ότι εάν το ξανάκανα θα προσπαθούσα να μην έχω τόσο πολύ άγχος όσο είχα και να το απολαύσω όσο πιο πολύ μπορώ. Μ’  αρέσουν πολύ οι coaches που είναι χαλαροί και πρόσχαροι. 
· Πέρα από την Eurovision ετοιμάζεις κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο;
Eτοιμάζω κομμάτια στο στούντιο για τον επόμενο δίσκο μου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !