«Το σόι σου», η σειρά του Alpha που μιλά τη γλώσσα της ελληνικής οικογένειας, έρχεται στη μικρή οθόνη δύο φορές την εβδομάδα. Το οικογενειακό τραπέζι, λοιπόν, στρώνεται επί δύο γιατί ένα γεύμα με κύριο πιάτο το χιούμορ δεν είναι ποτέ αρκετό!

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ο Σάββας και η Λυδία συναντιούνται με το φοβερό και τρομερό σόι τους και μας προσκαλούν γύρω από ένα κυριακάτικο τραπέζι με πολύ φαγητό, έντονα συναισθήματα και σουρεάλ καταστάσεις. 

Τι θα δούμε σήμερα: 
«Πέντε λεπτά» 
Guest star: Βαγγέλης Χαλκιαδάκης 

Πόσες φορές δεν έχετε πάει κάπου για πέντε λεπτά και τελικά σας έχει βρει η νύχτα; Αυτό ακριβώς παθαίνει και ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας). Κυριακή, μέρα γηπέδου γι’ αυτόν και για τον κολλητό του. Τι θα συμβεί όμως όταν θα πατήσει το πόδι του στο σπίτι των δικών του απλά για να πει μια «καλημέρα»; Τα πάντα! Γιατί; Γιατί η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) θα θυμηθεί ξαφνικά ότι το κουρτινόξυλό της θέλει φτιάξιμο, η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και η Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου) θα καταλάβουν ότι, αν μείνουν μόνες τους, η πεθερά τους θα βρει τρόπο να τους χαλάσει τη μέρα, ενώ λίγο πριν φύγει για το γήπεδο, θα ανακαλύψει ότι η μικρή Χαρά έχει φέρει από το σχολείο… ψείρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: