Το σόι σου: Με δύο νέα επεισόδια την εβδομάδα!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Τριανταφυλλαίοι και Χαμπέοι επιστρέφουν, χτυπούν εις διπλούν και αναφωνούν το γνωστό «…το σόι σου»! Από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, «Το σόι σου», η σειρά του Alpha που μιλά τη γλώσσα της ελληνικής οικογένειας, έρχεται στη μικρή οθόνη με νέα επεισόδια, δύο φορές την εβδομάδα. Το οικογενειακό τραπέζι, λοιπόν, στρώνεται επί δύο γιατί ένα γεύμα με κύριο πιάτο το χιούμορ δεν είναι ποτέ αρκετό! 

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ο Σάββας και η Λυδία συναντιούνται με το φοβερό και τρομερό σόι τους και μας προσκαλούν γύρω από ένα κυριακάτικο τραπέζι με πολύ φαγητό, έντονα συναισθήματα και σουρεάλ καταστάσεις. Κάθε Πέμπτη, λοιπόν, τρώμε στο σπίτι των Χαμπέων και κάθε Παρασκευή δοκιμάζουμε τα εδέσματα των Τριανταφυλλαίων. 

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου - Περίληψη του 11ου επεισοδίου 
«Το καναρίνι…» 

Ο Σάββας (Ηλίας Μελέτης) και η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) φτάνουν στο σπίτι του Βαγγέλη (Γιώργος Γιαννόπουλος) και της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου) για το καθιερωμένο κυριακάτικο γεύμα. Όμως, και οι δύο δείχνουν να είναι ψυχραμένοι. Η Χαρά, με το δικό της γνωστό τρόπο, μαθαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί: για πρώτη φόρα από την ημέρα που είναι μαζί το ζευγάρι, ο Σάββας αρνήθηκε να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα! Το γεγονός στέκεται αφορμή για μια καταιγίδα απίθανων ερμηνειών από τις αδελφές της Λυδίας, που κάθε μια, προσπαθώντας να διαλευκάνει το μυστήριο, περιπλέκει πιο πολύ τα πράγματα με αποκορύφωμα την ανάμιξη του Διονύση (Σόλων Τσούνης) και της Αλίνας (Γωγώ Καρτσάνα). Σε όλο αυτό το καταιγισμό παρεξηγήσεων, ο Βαγγέλης προσπαθεί να ξυριστεί και ο Σάββας να βρει λύση σε αυτό που πραγματικά τον απασχολεί… 

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου - Περίληψη του 12ου επεισοδίου 
«Πέντε λεπτά» 

Πόσες φορές δεν έχετε πάει κάπου για πέντε λεπτά και τελικά σας έχει βρει η νύχτα; Αυτό ακριβώς παθαίνει και ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας). Κυριακή, μέρα γηπέδου γι’ αυτόν και για τον κολλητό του. Τι θα συμβεί όμως όταν θα πατήσει το πόδι του στο σπίτι των δικών του απλά για να πει μια «καλημέρα»; Τα πάντα! Γιατί; Γιατί η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) θα θυμηθεί ξαφνικά ότι το κουρτινόξυλό της θέλει φτιάξιμο, η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και η Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου) θα καταλάβουν ότι, αν μείνουν μόνες τους, η πεθερά τους θα βρει τρόπο να τους χαλάσει τη μέρα, ενώ λίγο πριν φύγει για το γήπεδο, θα ανακαλύψει ότι η μικρή Χαρά έχει φέρει από το σχολείο… ψείρες!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !