Μπήκε στο σούπερ μάρκετ, την αποκεφάλισε και έφυγε με το κεφάλι της στα χέρια του!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Ανατριχίλα και φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της Τζένιφερ Μιλς Γουίσλει που έλαβε χώρα το 2011 στην Ισπανία. Όπως αναφέρθηκε στη δίκη του δράστη, Ντέγιαν Ντεγιάνοβo, o 29χρονος επιτέθηκε στην 60χρονη γυναίκα μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, τη δολοφόνησε, την αποκεφάλισε και στη συνέχεια έφυγε κρατώντας το κεφάλι της στα χέρια του. 

Η 60χρονη Βρετανίδα δεν μπορούσε να σταματήσει την άγρια επίθεση που δέχτηκε, την ώρα που βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ στο θέρετρο Λος Κριστιάνος στην Τενερίφη. Ο δράστης ο οποίος πάσχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια, άρπαξε ένα μαχαίρι από το ράφι και άρχισε να τη μαχαιρώνει επανειλημμένα στον λαιμό. Αφού την αποκεφάλισε, πήρε το κεφάλι της και βγήκε περπατώντας από το σούπερ μάρκετ, σαν να μην τρέχει τίποτα!  

Η κόρη του θύματος, Σάρα η οποία παραβρέθηκε στο δικαστήριο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ακούγοντας τις λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας της μητέρας της. Η ιατροδικαστής Ζακλίν Λέικ τόνισε το θύμα ήταν ανήμπορο να αντιδράσει από τη βιαιότητα της επίθεσης. 

«Πήρε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε από πίσω, διαπερνώντας επανειλημμένα τον λαιμό της με αποτέλεσμα να την αποκεφαλίσει. Πήρε το κεφάλι της στα χέρια και βγήκε από το σούπερ μάρκετ. Εξασφάλισε ότι θα μπορούσε να σκοτώσει το θύμα του χωρίς κανένα κίνδυνο για τον εαυτό του», είπε χαρακτηριστικά η κα Λέικ. Ο δράστης καταδικάστηκε σε 20 χρόνια σε μια ασφαλή ψυχιατρική μονάδα στη Σεβίλλη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !