Ζαρίφη: «Δέχτηκα κριτική για τα κιλά μου όταν ήμουν στον Πρωινό Καφέ»

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Συνέντευξη στο περιοδικό "Εγώ Weekly" παραχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη και αναφέρθηκε στην εικόνα της, τα παραπάνω κιλά αλλά και αποκάλυψε αν έχει δεχτεί ρατσισμό.  

«Είμαι της άποψης ότι ιδίως όσον αφορά τα κιλά, δέχεσαι ρατσισμό μόνο αν εσύ το επιτρέψεις. Αν, δηλαδή, είσαι ένας φοβισμένος άνθρωπος που δεν απαντά και αφήνει τους άλλους να μιλούν και να τον κατακρίνουν για την εμφάνιση του. Φυσικά οι γυναίκες γίνονται συνήθως πιο εύκολα στόχος αυτού του ιδιότυπου ρατσισμού που προέρχεται κυρίως από ανθρώπους βαθύτατα κομπλεξικούς», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε λέγοντας ότι και η ίδια έχει δεχτεί ρατσισμό.

«Εγώ, για παράδειγμα, δέχτηκα πολύ έντονη κριτική όταν ήμουν στον "Πρωινό καφέ", ακόμη και για το πώς επιτρέπεται μια γυναίκα που έχει κιλά να είναι σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση. Καταλαβαίνεις ότι η Ελλάδα ξαφνικά θέλει να έχει το σωματότυπο της Στοκχόλμης. Δεν τον έχουμε, ρε παιδιά . Γι' αυτό και το "μπούκλα-κούκλα" κατάσταση έχει αρχίσει να εξαφανίζεται. Όπως είναι επίσης λάθος να λένε για τις όμορφες γυναίκες "Η ωραία είναι χαζή". Ούτε αυτό ισχύει. Ας σταματήσει λοιπόν η κριτική με τα κιλά. Έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε από το αν τα οπίσθια της μιας έχουν κυτταρίτιδα, ενώ της άλλης είναι τέλεια».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !