10η Εντολή: Ένα "δυνατό" επεισόδιο έρχεται την Τετάρτη

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει με νέο κύκλο αυτοτελών επεισοδίων της «10ης Εντολής». Νέες ιστορίες, εμπνευσμένες από πραγματικά γεγονότα, σκιαγραφούν την ψυχοσύνθεση και αφηγούνται την καθημερινότητα ανθρώπων που έφτασαν στο όριο και το ξεπέρασαν. Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, στις 23:00, έρχεται το 3ο επεισόδιο της «10ης Εντολής» στον Alpha με την ιστορία της Αλίκης, της Ιωάννας και του Χάρη… 

Επεισόδιο: «Τρία»

Η Αλίκη τελειώνει την Ιατρική. Η Ιωάννα εργάζεται σε μπαρ. Οι δυο τους είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες: η Αλίκη ρομαντική και συνεσταλμένη, η Ιωάννα απαιτητική και κυνική. Είναι, όμως, φίλες από παιδιά και συνεχίζουν να κάνουν παρέα, χωρίς να έχουν πολλά κοινά σημεία. Τουλάχιστον μέχρι η Αλίκη να ερωτευτεί τον Χάρη, ένα πρώην εραστή της Ιωάννας, με μακρά θητεία στη νύχτα και βίαιο χαρακτήρα. Παρά τα φαινόμενα κι ενώ η Ιωάννα είναι δύσπιστη, το ζευγάρι δείχνει να τα πηγαίνει καλά. Ο Χάρης με την επιρροή και τη στήριξη της Αλίκης, αρχίζει να αναθεωρεί τη ζωή της νύχτας και δείχνει ένα καινούργιο πρόσωπο. Δυστυχώς, ένα πρόσωπο που γοητεύει ξανά την Ιωάννα. 

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος κρατάει το σκηνοθετικό τιμόνι, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης. Το καστ συνθέτουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Στάνκογλου, Ηλιάννα Μαυρομάτη, Όμηρος Πουλάκης, Χρήστος Τριπόδης, Μιχάλης Αφολάνιο, Πάνος Κούλης, Αγγελική Αγγελοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !