Έρχεται το The Voice 2 και τα νέα επεισόδια 3 σειρών!

Nessun Dorma
0
Στο τελευταίο live του «The Voice» ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε την απόφαση του ΑΝΤ1 να βγάλουν στον αέρα και δεύτερο κύκλο του πετυχημένου talent show.
Βέβαια, ενώ ο αρχικός σκοπός τους ήταν να βγει στον αέρα πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο ανάγκασαν τα στελέχη του Αμαρουσίου να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους, αφού έκαναν περικοπές στο πρόγραμμά τους.

Έτσι αποφάσισαν τη φετινή σεζόν να βάλουν στον «πάγο» το «Your Face Sounds Familiar» και να προβάλλουν στη θέση του το «Voice».

Το πετυχημένο, λοιπόν, talent show θα προβάλλεται κάθε Κυριακή και η έως τώρα απόφαση του ΑΝΤ1 είναι να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από τις πολιτικές εξελίξεις και αν τυχόν η χώρα οδηγηθεί σε επαναληπτικές εκλογές τότε μπορεί να πάρει καινούργια αναβολή.

Πάντως σκοπός του ΑΝΤ1 είναι εκείνη την περίοδο, δηλαδή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, να ξεκινήσει να προβάλλει και τα καινούργια επεισόδια των σειρών «Ταμάμ», «Εκδρομή» και «Τρίχες», ξεκινώντας έτσι το πρόγραμμά του για το δεύτερο μισό της σεζόν.

newsit- Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !