Προέδρος της Google: «Το internet θα εξαφανιστεί!» - Τι εννοεί;

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του διαδικτύου που του απεύθυνε δημοσιογράφος στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, κλήθηκε να απαντήσει ο Πρόεδρος και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google, Eric Schmidt. Ο τελευταίος, αποκρίθηκε: "Θα σας απαντήσω απλά ότι το internet θα εξαφανιστεί", αφήνοντας τους πάντες άφωνους με την δήλωσή του. 

Μάλιστα, συμπλήρωσε τη φράση του λέγοντας: "Θα υπάρχουν τόσες πολλές μοναδικές IP διευθύνσεις... Θα υπάρχει σε συσκευές, σε σένσορες, σε πράγματα που θα φοράμε, σε πράγματα με τα οποία θα αλληλεπιδρούμε, ώστε δεν θα αισθανόμαστε καν την παρουσία του. Θα βρίσκεται παντού δίπλα μας, ανά πάσα στιγμή. Φανταστείτε ότι θα μπαίνετε σε ένα δωμάτιο και ο χώρος θα αντιδρά δυναμικά. Και με μια εντολή σας, θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με όλα όσα συμβαίνουν στο δωμάτιο". 

Όπως επισημαίνει το Business Insider, ο πρόεδρος της Google αναφέρεται στο λεγόμενο «Internet of Things», όπου όλες οι συσκευές του σπιτιού, έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και θα συνεργάζονται αποτελεσματικά και θα επιτρέπουν την αρμονική αλληλεπίδραση με τον άνθρωπο. 

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !