Επιτέλους το τρέιλερ για την νέα σεζόν του Game of Thrones είναι γεγονός!

0

Μπορεί την ημερομηνία της πρεμιέρας να την γνωρίζαμε εδω και καιρό ( 12 Απριλίου)  όμως επιτέλους είδαμε και το ολοκληρομένο τρέιλερ για την 5η σεζόν του Game of Thrones.
Το ολοκαίνουριο τρέιλερ προβλήθηκε στις αίθουσες κινηματογράφων των ΗΠΑ που μετέδωσαν τα τελευταία δύο επεισόδια του 4ου κύκλου.
Σε λίγο παραπάνω από δύο λεπτά εμφανίζονται όλοι οι ήρωες της σειράς που έχει σαρώσει στις περισσότερες χώρες όπου μεταδόθηκε. Το τρέιλερ ξεκινά με τον Τζέιμι Λάνιστερ να αγρυπνά πάνω από το σώμα του πατέρα του, Τίγουιν, μετά το θάνατο από τα χέρια του γιου του, Τίριον.
Ο Τίριον, από την άλλη, βρίσκεται στην άλλη πλευρά της Θάλασσας με τον Βάρις, που τον φυγάδευσε, ο οποίος φαίνεται να λειτουργεί ενάντια στην επιστροφή της Νταινέρυς Ταργκάρυεν στο Westeros για να διεκδικήσει τον Θρόνο.
- «Τα Επτά Βασίλεια χρειάζονται έναν ηγέτη αγαπητό από εκατομμύρια κόσμο με έναν ισχυρό στρατό και το σωστό βασιλικό όνομα» παρατηρεί εν γνώσει ο Βάρίς
- «Καλή τύχη να τον βρουν» του απαντά ο Τίριον
- «Ποιος μίλησε για άντρα» ανταπαντά ο Βάρις...
Εν τω μεταξύ η Νταινέρυς και ο στρατός της βρίσκονται στο Μιρίν με τον Σερ Τζόραχ να προετοιμάζονται για μεγάλη μάχη ενάντια σε έναν εχθρό που δεν ξέρουν. Στο βορρά ο πόλεμος με ηγέτη τον Τζόν Σνόου και τον Στάνις Μπαράθεον. Η Σέρσει Λάννιστερ συνομοτεί για να εκδικηθεί τον αδελφό της, Τίριον και η Σάνσα Σταρκ χειραγωγείται ακόμα από τον Πίτερ Μπέιλις. Η Άρια Σταρκ, με αλλαγμένη εμφάνιση, ξεκινά το ταξίδι προς την Μπράβος και η Μαργκαρι Τάιρελ ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Τόμ Μπαράθεον, τον μικρό γιο της Σέρσεϊ.




Δείτε το :
 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !