Έκλεισαν την ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και άλλα περιφερειακά κανάλια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

2
Απίστευτο. Έκλεισαν την ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (που στεγάζεται στην Κατερίνη) αλλά και άλλα περιφερειακά κανάλια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.Ντροπή και αίσχος. Πλέον οι πολίτες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχουν μονόπλευρη και κατευθυνόμενη ενημέρωση απο τα Αθηναϊκά κανάλια. Εν μέσο εκλογών ή ενημέρωση σκοτώνεται και οι πολίτες ενημερώνονται για το τι συμβαίνει μόνο στην Αθήνα.
Δείτε τι είπε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Κωνσταντόπουλος για το κλείσιμο της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης και των άλλων τηλεοπτικών σταθμών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.



Για παρατηρήσεις, σχόλια,επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα απο τα Social media:
Κάνε με φίλο σου στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis (κλικ πάνω στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvnea

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν έκλεισε ακριβώς. Ο σταθμός συνεχίζει να βγάζει το πρόγραμμά του διαδικτυακά μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα έκλεισε την συχνότητά της η ΠΕΡΘΩ εταιρεία που ήταν υπεύθηνη για την μετάδοση του ψηφιακού σήματος του ΔΙΟΝ και άλλων περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών διότι από την 30/11/14 θεωρείται παράνομη η εκπομπή του μιας και ο κος Κωνσταντόπουλος & η κυβέρνηση αποφάσισαν ότι μόνο η digea έχει δικαίωμα ψηφιακής μετάδοσης. Οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί δεν είχαν χρήματα για να πληρώνουν την digea και για αυτό στο switch off δεν άλλαξαν συχνότητα και παρέμειναν μέσω της ΠΕΡΘΩ(υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στην όλη υπόθεση). Αυτή τη στιγμή το ΔΙΟΝ βγαίνει στην συχνότητα 55 της digea από Χορτιάτη χωρίς εικόνα και αναμένεται στις επόμενες μέρες να βγει κανονικά. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΕΓΝΑΤΙΑ βγαίνει "παράνομα" από την συχνότητα 59 της "DIGITAL UNION".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο "κ" Κωνσταντόπουλος δεν ψήφισε την εκχώρηση των δικαιωμάτων στην DIGEA? ο ίδιος δεν ψήφισε και το κλείσιμο της ΕΡΤ????
    Αλλά τέτοιοι είμαστε...και του πιστεύουμε και τους ξαναψηφίζουμε.
    Μπράβο στον βουλευτή για το θράσος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !