Ρουβάς: «Θα ζήσω όπως επιλέγω εγώ. Όποιος θέλει να βαράει, ας βαράει»

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
Συνέντευξη στο "Πρώτο Θέμα" παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει γίνει θέμα "καυτό" θέμα συζητήσεων για τον αν πρέπει ή όχι να πρωταγωνιστεί στο θέατρο και παίρνει και βραβεία. Ο Σάκης έχει, όπως φαίνεται, πάντα μία απάντηση σε όλα και αυτή είναι ότι θα ζήσει τη ζωή του όπως θέλει εκείνος.

«Συνέχεια θυμάμαι να ακούω ηχηρές απόψεις άλλων για μένα και για το τι είναι εφικτό και τι όχι να κάνω. Η συγκεκριμένη φωναχτή γνώμη – τοποθέτηση μου έδωσε τη δυνατότητα να τοποθετηθώ κι εγώ ηχηρά. Με την ψυχή μου κάνω αυτή τη δουλειά και με σεβασμό για τους ανθρώπους του κάθε επαγγέλματος, αλλά πάνω απ’ όλα με σεβασμό στο κοινό», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης.

«Έχω δεχθεί τόσα πυρά από την μέρα που ξεκίνησα που τίποτα πια δεν μου προκαλεί εντύπωση. Η ζωή μου όλη είναι ένας αγώνας. Η μητέρα μου λέει ότι τριών μηνών πήγα να πεθάνω. Είμαι φτιαγμένος έτσι, να δίνω μια ζωή τον δικό μου αγώνα. Είμαι από τη φύση μου μαχητής. Δεν τίθεται λοιπόν θέμα για το αν και πώς θα ζήσω. Θα ζήσω και μάλιστα όπως επιλέγω εγώ. Όποιος θέλει να βαράει, ας βαράει», τόνισε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !