Τηλεθεάτρια είπε στον Παπαδάκη: «Σας αγαπάει και ο συγχωρεμένος ο άντρας μου»!

Γιώργος Τζοβάρας
0
Στις επάλξεις για τη σημερινή καθοριστική μέρα των εκλογών βρίσκονται οι ενημερωτικές εκπομπές από το πρωί, μεταφέροντας τον παλμό  από τα εκλογικά κέντρα.
Ο Γιώργος Παπαδάκης με έκτακτο Πρωινό λόγω των εκλογών βρίσκεται στον αέρα του ΑΝΤ1  με απευθείας συνδέσεις και συνεχής ενημέρωση για τα τεκταινόμενα.
Όπως σε όλες τις ζωντανές εκπομπές, ευτράπελα συμβαίνουν, έτσι και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη οι δηλώσεις μιας ψηφοφόρου υπέρ του παρουσιαστή προκάλεσαν αυθόρμητο γέλιο στον παρουσιαστή και την παρέα του.
Μία κυρία τηλεθεάτρια λοιπόν, η οποία σε απευθείας σύνδεση διηγήθηκε την ταλαιπωρία της, αφού δεν γνώριζε το εκλογικό κέντρο που ψηφίζει, είπε με ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Γιώργο Παπαδάκη που της βρήκε που ψηφίζει: «Σας αγαπώ πολύ κύριε Παπαδάκη, και ο συγχωρεμένος ο άντρας μου σας αγαπάει πολύ».
Ο γνωστός παρουσιαστής και το πάνελ που τον απαρτίζει ξέσπασε σε γέλια με το αναπάντεχα αστείο γεγονός, ενώ καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη στο πάνελ είπε: «Εσένα Γιώργο μέχρι και οι συγχωρεμένοι σε αγαπούν»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !