Η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη να γίνει μητέρα: «Θέλω να κάνω παιδί σε μικρή ηλικία»

Γιώργος Τζοβάρας
0
Μια δήλωση που δείχνει ότι η Δούκισσα Νομικού, ωρίμασε και σκέφτεται σοβαρά την οικογένεια και τα παιδιά, είναι αυτή στην εφημερίδα Real Life που δηλώνει για πρώτη φορά ότι «Θέλω να κάνω μικρή πολλά παιδιά».
Και προφανώς μια τέτοια δήλωση από το στόμα της όμορφης Δούκισσας ξαφνιάζει αφού σε προηγούμενες συνέντευξεις της έδειχνε ότι έχει εστιάσει στο επαγγελματικό της μέλλον, ενώ ταυτόχρονα συμπίπτει με την είδηση για τη σχέση της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, που όπως φαίνεται έχει βάλει τη σκέψη της σε άλλα μονοπάτια!
Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο της Real Life Βασίλη Μπουζιώτη αν θέλει να κάνει οιογένεια μέσα στο 2015 η παρουσιάστρια του Dancing απάντησε:
«Ναι θέλω να αποκτήσω οικογένεια. Πάντα ήθελα, αλλά το πότε είναι απόφαση ζωής», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού αλλά κι εξήγησε γιατί θέλει όσο είναι μικρή να κάνει παιδιά!
«Επειδή ή μητέρα μου ήταν μόλις 19 χρόνων, όταν με έφερε στη ζωή, και απολαμβάνω το γεγονός ότι έχω μια νέα μαμά, με την οποία κάναμε και κάνουμε πράγματα μαζί, θέλω κι εγω να κάνω οικογένεια σε μικρή ηλικία».
Μάλλον, θα πρέπει να ραφτούμε, αφού η Δούκισσα είναι ξεκάθαρα έτοιμη για το επόμενο βήμα. Της ευχόμαστε να της συμβεί σύντομα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !