Αυτός ο άντρας βίασε και σκότωσε την 19 ΗΜΕΡΩΝ κορούλα του!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στη Νότια Καλιφόρνια, όπου ένας πα-τέρας, βίασε και στη συνέχεια σκότωσε την μόλις 19 ΗΜΕΡΩΝ κορούλα του. Ο 30χρονος Μάθιου Μπρένταν Γουόρνερ διέπραξε το φρικιαστικό έγκλημα την περασμένη Παρασκευή, ενώ κατηγορείται πως την ίδια μέρα, κακοποίησε σεξουαλικά (είτε δια του στόματος συνουσία είτε με διείσδυση), άλλο ένα παιδί 10 ετών, ή μικρότερο. 

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 09:00 το βράδυ της προηγούμενης εβδομάδας, ο Γουόρνερ μαζί με την μητέρα του βρέφους, πήγαν στην αστυνομία ώστε να δηλώσουν την εξαφάνιση του. Οι δυο τους, δήλωσαν στις αρχές, πως η κορούλα τους, Ελόρα Γουόρνερ είχε χαθεί από το σπίτι, ενώ περιέγραψαν και τι ρουχαλάκια φορούσε την τελευταία φορά που την είδαν. 

Η αστυνομία ξεκίνησε τεράστια έρευνα στη γύρω περιοχή, με τα αστυνομικά τμήματα να κινητοποιούνται και να επιστρατεύονται ειδικά σκυλιά. Κάποια στιγμή, ο πατέρας έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες, που οδήγησαν τις Αρχές σε μια τοποθεσία, που απείχε λιγότερο από 1 χιλιόμετρο από το σπίτι, όπου το 19 ημερών κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό, στην μπροστινή καμπίνα ενός φορτηγού. 

Ο Γουόρνερ συνελήφθη αμέσως με την κατηγορία της δολοφονίας, όχι όμως και η μητέρα του βρέφους, η οποία ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμη με τις Αρχές κατά την έρευνα. Τώρα, ο 30χρονος πα-τέρας αντιμετωπίζει την μέγιστη ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !