Τηλεκοντρόλ:Πότε θα κάνει πρεμιέρα το VOICE; Τι τρέχει με το YFSF και τι παγώνει στον ΑΝΤ1;Δεν πατά η Τσιμτσιλή στο Πρων1ό-Θα δούμε την Μπαλατσινού στο MEGA; Τι τρέχει με την Ζέτα;- Ότι λάβεις θα πάρεις..

5
Καλησπέρα σας. Πέμπτη σήμερα κι εγώ είμαι εδώ σε ένα ακόμα Τηλεκοντρόλ. Πάμε αμέσως στα θέματα μας.

Όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που θα βγει από το β μισό φέτος θα εξαρτηθεί από το εάν θα πάμε σε εκλογές η όχι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVNEA.COM η εκπομπή που παγώνει στον ΑΝΤ1 είναι οι Ήρωες , καθώς ήδη αποφασίστηκε να βγει τελικά την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Αυτή την στιγμή  που μιλάμε το μόνο νέο πρόγραμμα που τρέχει ο ΑΝΤ1 είναι το THE VOICE που ήδη ξεκίνησαν τα πολύωρα γυρίσματα του. Η πρεμιέρα αναμένεται προς το τέλος Ιανουαρίου, ωστόσο αν γίνουν εκλογές η πρεμιέρα θα μεταφερθεί για το πρώτο 10ημερο του Φλεβάρη.

Το Σεπτέμβριο του 2015 θα βγει τελικά το πετυχημένο show του ΑΝΤ1Your face sound familiar 3. Ο ΑΝΤ1 πέρα το ότι θέλει να το ξεκουράσει λίγο βλέποντας ότι το DWTS κατεδαφίζεται, ένας από τους κυριότερους λόγους είναι οι εκλογές…

Δεν έχει συγχωρέσει ακόμα την Φαιη και τον Γιώργο η Σταματίνα Τσιμτσιλή που πήγαν στον ΑΝΤ1. Δεν εξηγείται το γεγονός ότι για άλλη μια χρονιά η παρουσιάστρια γύρισε την πλάτη στον ΑΝΤ1 και στους παρουσιαστές του πρωινού προγράμματος μιας και την Δευτέρα εμφανίστηκε στο Mega με μια.  Την περασμένη τηλεοπτική χρονιά η Σταματινα δέχτηκε πρόταση να πάει στην εκπομπή ωστόσο έκανε την επιλογή να πάει στον Κωστοπουλο.

Αν και σίγουρα θα διαβάσατε ότι η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στην τηλεόραση μεσα από την συχνότητα του MEGA γελάστε. Ναι η παρουσιάστρια έκανε μια πρόταση στο καναλι που ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM δεν ικανοποίησε και πολύ το κανάλι. Για την ώρα δεν υπάρχει καν στα σχέδια του καναλιού. Εδω κοντεύει να παγώσει αυτό που είναι να κάνει ο Σεφερλής..

Από την άλλη η επίσημη θέση του MEGA για την Ζέτα Μακρυπούλια  και τα show που ακούστηκε ότι θα παρουσιάζει είναι πως «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»…Θα τα δούμε όλος τυχαίως σε κάποιο από τα πολύ φιλικά προσκείμενα στο MEGA περιοδικά-σιτε (μάλλον του ομίλου). Δεν το έχουν πάρει ακόμα το μήνυμα ότι έτσι στήριξη δεν θα έχουν από κανέναν.


Μιλούσα πριν λίγες ημέρες με γνωστή δημοσιογράφο που ασχολείται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ   για το αν μπορεί να συνεννοηθεί με το MEGA και μου απάντησε το κορυφαίο : Δεν μιλάω με το MEGA  γιατί ποτέ δεν βγάζω άκρη, μιλάω με ανθρώπους του καναλιού μέσα από εκπομπές… Δεν θα το έγραφα αυτό αλλά ήθελα όλοι εσείς που διαβάζεται τα site και το TVNEA.COM,  να ξέρετε ότι δεν ευθυνόμαστε εμείς για το τι διαβάζεται και από ποια κανάλια (κυρίως για τα αποκλειστικά ρεπορτάζ).

Για παράδειγμα ο ALPHA,ANT1, STAR έχουν εκπληκτική επικοινωνία με όλα τα μέσα για ότι τους ζητηθούν από εμάς. Αυτός που θα σε στηρίξει, θα τον στηρίξεις.  Ότι λάβεις θα πάρεις. Αυτό μόνο και κλείνω εδώ.

Αυτά για σήμερα , ραντεβού την επόμενη Πέμπτη εδώ στο TVNEA.COM.

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. και για 2 νεες σειρες που ακουγαν από την ants? δεν θα βγουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά το Μεγκα... Φέτος που δεν τους βγήκε καμία ζώνη...μέσα στα νεύρα θα είναι οι άνθρωποι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα Perastike, συγνώμη που θα το πω αλλά χαρταετό πετάνε... Ξέρω πολύ καλά οτι έκαναν κι άλλοι άνθρωποι παραπάνω για το θέμα που έθιξα,ωστόσο δεν μπορεί να λαμβάνω μηνύματα γιατί δεν μας λέτε τίποτα για το MEGA....Ε δεν μπορεί να εχει κλήση π.χ ο Κωστοπουλος η ο Σεφερλης να το μαθαίνεις πρώτος, να προσπαθείς να κανείς ρεπορτάζ και να σου απαντάνε θα βγει ανακοίνωση. ΑΣΕ ΡΕ ΑΛΗΘΕΙΑ; Όταν όμως θέλουν βοήθεια για κάτι το τηλέφωνο το ξέρουν...Τεσπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει 2 σειρές και ενα νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Περισσότερα σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α τόσο καλά! Πάντως παρατηρώ ότι site που ήταν εντελώς φιλο-μεγκαλικά, φέτος τους έχουν ξεσκίσει με αρνητικές αναρτήσεις... Δεν είναι τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !