Ριζική αναδιοργάνωση του Prime time του Mega - Διαβάστε πρώτοι εδώ πως θα διαμορφωθεί

Γιώργος Τζοβάρας
4
Στο Α' μισό της σεζόν η Prime time ζώνη του Μεγάλου καναλιού πέρασε πολύ δύσκολα... Πολύ χαμηλά νούμερα σχεδόν σε όλα τα προγράμματα και κανταποντισμός φιλόδοξων πρότζεκτ. Από τις 12 Ιανουαρίου, οπότε και αρχίζει το Β' μέρος της σεζόν για το Mega γίνεται μια  αναδιοργάνωση της ζώνης αυτής με σκοπό την συγκέντρωση μεγαλύτερου ποσοστού της πίτας της τηλεθέασης

Αρχικά, η σειρά Δικαίωση μετακομίζει στη ζώνη 21:15-22:30. Θα προβάλλεται καθημερινά. Οι Megaλικοί ευελπιστούν η σειρά να σταθεί επάξια απέναντι στα δυνατά προγράμματα "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και "Συμμαθητές" σε Alpha και Ant1 αντίστοιχα. Να σημειώσουμε πως η κίνηση αυτή είναι αρκετά έξυπνη αφού δεν υπάρχει άλλο τέτοιο προϊόν στη ζώνη αυτή.

Και ας περάσουμε στις πρεμιέρες...

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς "Κάτω Παρτάλι" κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στις 22:30 ενώ θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα. Αμέσως μετά η εκπομπή "Ανατροπή" η οποία δεν μετακινείται.

Η πολυαναμενόμενη σειρά "Εθνική Ελλάδος" , η νέα δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 13 Γενάρη στις 22:30 και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη την ίδια ώρα.

Αμέσως μετά, δηλαδή στις 23:00 θα προβάλλεται η νέα σειρά "Ηρωίδες" που κάνει πρεμιέρα την ίδια ημέρα.

Η Τετάρτη θα καλύπτεται με τη Δικαίωση (μέχρι τις 22:30) και ξένες ταινίες.

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στις 22:30 επιστρέφει και η σειρά Μάνα Χ Ουρανού με νέα επεισόδια την οποία θα βλέπουμε κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:30.

Τo Celebriety game night μετακομίζει στην περσινή του θέση δηλαδή κάθε Πέμπτη στις 23:30 ενώ αμέσως μετά, θα προβάλλεται το "Εεεεε"

Η Μοντέρνα Οικογένεια μεταφέρεται κάθε Παρασκευή στις 23:30 σε μια ζώνη με πολύ υψηλό ανταγωνισμό: Αγγελικη Νικολούλη, Καρντάσιανς ...

Τέλος, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή MEGA θέατρο. Σημείωση: 1ο το TVNEA.COM σας είχε αποκαλύψει πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα έπαινε αυτήν την ημέρα και ώρα (Δες Εδώ) και ύστερα άλλοι το παρουσίασαν σαν Αποκλειστικό....


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. λογικα στις 23:30 θα προβαλλονται οι ηρωιδες και οχι στις 23:00 οπως εγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eksipni i kinisi na paei i diakaiosi stis ennia sto sinolo tou koinou toulaxiston einai sigouro oti tha perasei tous simmathites alla sto neaniko malon tha kataliksei sti triti thesi.ti astoxi kinisi einai afti nabei i moderna oikogeneia stis 11misi?poios tha katsei na dei tetoia ora mia apli oik komodia?to pio sosto tha itan na bei tis tetartes meta ti dikaiosi,gt de ti vazoun tote?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεδοεμων των συνθηκων ειναι καλος ο προγραμματισμος. το τι θα γινει βεβαια στη συνεχεια θα του δουμε.
    και οι συμμαθητες αν ηταν στις 10:15 θα εκαναν 30ρια αλλα στις 9 οτι προγραμμα θα ειχε ο αντι θα εκανε με το ζορι 10!
    αρα τον προγραμματισμο τον βλεπεις συνολικα. δεν βαζεις απο τον μπετον αρμε του αλφα (μουρμουρα) τη νεα σειρα του καπουτζιδη ή το παρταλι γιατι δεν θα κανουν αποσβεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εμφάνιση του Παρταλιού τη συγκεκριμένη ώρα για τον ΑΝΤ1 ένα πράγμα σημαίνει... ότι το Ταμάμ πρέπει να αλλάξει μέρα (προτιμότερο Τετάρτη 22:15), διότι η συντριβή θα είναι αναπόφευκτη... Το πρόγραμμα του MEGA για το Β μισό θυμίζει έντονα την περσινή τακτική του καναλιού που λογικά θα αποδόσει, ενδεχομένως να πάρει και 1η θέση στο prime time αν Παρτάλι και Εθνική Ελλάδος κάνουν 40αρια έκαστος... Η Δικαίωση έχει τη πιθανότητα συγκέντρωσης πάνω από 20%, δίνοντας πάσα καλύτερη και στο 22:15-23:15... Ο μόνος χαμένος της όλης ιστορίας θα είναι ο ALPHA που το μόνο φρέσκο πρόγραμμα που θα δούμε θα είναι τα καινούρια επεισόδια της 10ης εντολής, με πιθανότητα να πέσει στη 2η θέση... Ο ΑΝΤ1 πρέπει οπωσδήποτε να κάνει ενίσχυση στο πρόγραμμα, ειδικά στο 22:15-23:15 που τις περισσότερες μέρες είναι κάπως αδύναμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !