Ξεκαθαρίζει η σχέση της Τρέμη με το MEGA

Γιώργος Τζοβάρας
0
Συναντήσεις των μετόχων με Πρετεντέρη, Στραβελάκη, Τρέμη

Μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Ιανουαρίου αναμένεται να κλείσει οριστικά το θέμα της Όλγας Τρέμη με το MEGA. Το συγκεκριμένο διάστημα που τοποθετείται και η πρώτη συνεδρίαση για το νέο έτος του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, θα ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η σχέση του καναλιού με τη δημοσιογράφο. Η υπόθεση που εκκρεμεί από τον Ιούλιο που υπέβαλε την παραίτησή της η παρουσιάστρια από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ήταν να διευθετηθεί μέχρι το τέλος του έτους, πήρε ολιγοήμερη παράταση, λόγω γιορτών, αλλά κυρίως λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων… Σημειώνεται ότι η Όλγα Τρέμη όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους εκδότες του καναλιού… Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα που πέρασε η δημοσιογράφος είχε δυο φορές συνάντηση με τους μετόχους στην οποία συμμετείχαν ο Νίκος Στραβελάκης και ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Έτσι λοιπόν, το επόμενο 10ήμερο θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο για το μέλλον του καναλιού και ειδικότερα για το ενημερωτικό του προφίλ που είναι και η ταυτότητα με την οποία συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του. Η απόφαση των εκδοτών για το αν η Όλγα Τρέμη θα συνεχίσει ή όχι να ανήκει στο δυναμικό του καναλιού – σε μεγάλο βαθμό, θα δείξει και τις προθέσεις τους για το τι MEGA θέλουν τα επόμενα χρόνια. Διότι κατά κοινή ομολογία στην παρούσα φάση, τόσο το δελτίο ειδήσεων όσο και η συνολική εικόνα της ενημέρωσης, εμφανίζουν σημάδια κόπωσης. Αφού εκτός από τα ποσοτικά χαρακτηριστικά, δηλαδή την απουσία τηλεθέασης, πλήττονται και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά που είναι η πλήρης έλλειψη παρέμβασης σε μια τόσο έντονα πολιτικά περίοδο.

Με άλλα λόγια οι εκδότες αναζητούν λύση κοινής αποδοχής, στο μεταβατικό σχήμα που αυτή τη στιγμή «τρέχει» τον ενημερωτικό τομέα του MEGA, χωρίς ωστόσο να έχουν ξεκάθαρες προθέσεις για το πού θέλουν να πάει το όχημα… Η πρόταση της Όλγας Τρέμη για αναμόρφωση της ενημέρωσης, ξαναβάζοντας στην ουσία το κανάλι στην… πρίζα, είναι η μόνη ρεαλιστική και κατατεθειμένη πρόταση που βρίσκει υποστηρικτές, αλλά συναντά και αντιστάσεις λόγω των εύθραυστων ισορροπιών και των μετοχικών ιδιομορφιών του καναλιού.

Συμπερασματικά, η δημοσιογράφος αναμένεται να ξαναδώσει πνοή και ένταση στο ενημερωτικό προϊόν του σταθμού… Ενώ όσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες επαναδραστηριοποίησης της, τόσο αυξάνουν και οι πιθανότητες να ξαναμπεί δυναμικά στον ανταγωνισμό.\

enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !