Βάνα Μπάρμπα: «Πότε μας δέχτηκαν εμας; Ήμασταν πάντα οι όμορφες, οι μοιραίες...»

Γιώργος Τζοβάρας
0
Η Βάνα Μπάρμπα έχει υπάρξει από τις πιο όμορφες και σέξι παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση! Καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μία» αποκάλυψε ότι η ομορφιά της αυτή δεν είχε μόνο θετικές επιδράσεις στην ζωή της αλλά της δημιούργησε και πολλά προβλήματα.

«Υπάρχει ρατσισμός στη διαφορετικότητα. Είτε αν είναι κάποιος πιο έξυπνος είτε πιο όμορφος από το μέσο όρο τον βλέπουν ρατσιστικά», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: «Πότε μας δεχτήκανε εμάς; Πάντα ήμασταν οι όμορφες, οι μοιραίες. Δε μας είδαν ποτέ σοβαρά ούτε στη δουλειά ούτε και σε άλλα κομμάτια. Πάντα σου βάζουν μία ταμπέλα. Εγώ ποτέ δεν είχα τις ευκαιρίες που άξιζα και πλήρωσα την εικόνα μου με αίμα και με πολύ πόνο, όπως και πολλές άλλες. Στα νιάτα μου έφευγαν από τα τραπέζια μόλις πήγαινα εγώ. Δεν ανέχονται εύκολα μία ωραία γυναικεία παρουσία».

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε και για το ρόλο της ως μητέρα: «Εγκατέλειψα τον έρωτα για την αγάπη. Η μητρότητα είναι πάνω απ' όλα. Ο έρωτας είναι εγωισμός . Η αγάπη είναι ότι εγώ μπορεί να πονάω, χαίρομαι όμως αν εσύ είσαι ευτυχισμένος. Όταν έκανα το παιδί μου, δόθηκα ολοκληρωτικά εκεί. Τώρα μετά από δώδεκα χρόνια είμαι έτοιμη να ερωτευτώ πάλι».

Τέλος, απαντά στην ερώτηση για το πως θα αισθανόταν αν η κόρη της επέλεγε να γίνει ηθοποιός: «Θα υπέφερα αλλά μη βάζουμε τις δικές μας προβολές στα παιδιά μας. Αν θέλει να το κάνει ας το κάνει.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !