Θα τα καταφέρει το ¨Ταμάμ¨ απέναντι από το ¨Κάτω Παρτάλι¨?

1
Την πιο δύσκολη μάχη θα δώσει το ¨Ταμάμ¨ του Ant1.Βλέπετε μπορεί η σειρά αυτή να θεωρείται από τις πιο πετυχημένες τη φετινή τηλεοπτική σεζόν,ωστόσο από τη νέα χρονιά θα έχει να παλέψει με ένα πάρα πολύ σκληρό αντίπαλό.Αναφέρομαι στο ¨Κάτω Παρτάλι¨ του Mega,αφού το κανάλι την τοποθετεί στο πρόγραμμα κάθε Δευτέρα στις 22.30.

Θυμίζουμε ότι η σειρά αυτή πέρυσι σάρωνε και κάθε εβδομάδα χτύπαγε νούμερα της τάξεως του 50-60%.Ο Αντ1 ποντάρει σε τρία πολύ βασικά πράγματα,για τη νίκη.Αρχικά τη συνήθεια των τελευταίων μηνών και φυσικά το σταθερό κοινό που έχει δημιουργήσει η σειρά.Κατά δεύτερον στο ότι πέρυσι το ¨Κάτω Παρτάλι¨ έπαιζε χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό και τρίτον στο γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά το τελευταίο επεισόδιο.

Εν αναμονή των εξελίξεων...

Υ.Γ Παράλληλα τεράστια μάχη θα δοθεί ανάμεσα σε Συμμαθητές-Μουρμούρα-Δικαίωση,αλλά και σε ¨Εκδρομή¨-Μάνα Χ ουρανού¨.Εκεί που ποντάρει πολύ το Mega είναι στις Τρίτες,που θεωρούν δεδομένο ότι η ¨Εθνική Ελλάδος¨ θα κερδίζει με διαφορά τις ¨Τρίχες¨.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. καλησπερα.. δυσκολη η μαχη της δευτερας για δυο αξιολογα εργα με το ταμαμ ομως να χει χασει στα τελευταια επεισοδια το χιουμορ που ειχε στα πρωτα και αν και το κατω παρταλι δεν θα κανει 60αρια , θα βγαινει λογικα πρωτο.. περυσι εκανε τρομερα νουμερα μεν αλλα αν δεν ηταν καλο δεν θα επιανε καθως και οι καλες δουλειες του αντ1 δεν ειχαν ανταγωνισμο...

    η τριτη λογικα θα ναι στο μεγκα καθως οι τριχες στην καλυτερη θα χουν νουμερα τωρινα 13-16%...

    μια διορθωση.. η μανα χ ουρανου θα παιζει πεμπτη και παρασκευη και η εκδρομη τεταρτη, δεν θα ναι απεναντι...

    περιεργεια εχω να δω την πορεια της στις 22:00 καθως πιστευω θα αυξησει ποσοστα.. περιεργεια εχω επισης για τα νουμερα της μοντερνας οικογενειας αργα τη νυχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !