Η ΄΄Εκδρομή΄΄ για την επιτυχία άνοιξε την όρεξη του Λάτσιου!

Unknown
1
«Φτιάξε μας μια νέα... Εκδρομή»! Αυτή είναι η παραγγελία που έχει δώσει ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος στον Πέτρο Μπούτο, ο οποίος ήδη την έχει διαβιβάσει στον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη.
Μπορεί αυτή την Τετάρτη στις 22.15 να προβάλλεται το όγδοο επεισόδιο του επιτυχημένου ψυχολογικού θρίλερ και να βρισκόμαστε στη μέση ακριβώς της ιστορίας -το σίριαλ θα ολοκληρωθεί στα δεκαέξι επεισόδια, γύρω στις αρχές Φεβρουαρίου-, αλλά το κανάλι του Αμαρουσίου... πριν πεινάσει μαγειρεύει. Γιατί ένα θρίλερ πάντα εξιτάρει το νεανικό κοινό.

Τη στιγμή λοιπόν που στο διαδίκτυο υπάρχει έντονη παραφιλολογία ότι έχουν διαρρεύσει ακόμη και οι διάλογοι των πρωταγωνιστών από το τέλος της «Εκδρομής» στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ο Οθωνας Μεταξάς λέει -μεταξύ άλλων- στην «Espresso»:
«Το τέλος της “Εκδρομής” το ξέρουν ο Αλέξανδρος Πανταζούδης, οι ηθοποιοί που πήραμε μέρος στο τελευταίο επεισόδιο και οι τεχνικοί. Από εμάς αποκλείεται να έχει διαρρεύσει το φινάλε ή αποσπάσματα του σεναρίου. Εχουμε δώσει όρκο. Οσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας απλώς δεν είναι η αυλαία του έργου. Από τη μεριά μου αυτό που έχω να σας αποκαλύψω είναι ότι καθώς βαδίζουμε στο ζενίθ της ιστορίας, ο Λάζαρος, ο ήρωας που υποδύομαι, θα συμμαχήσει με την Ελλη (Λίνα Σακκά) για να αποκρυπτογραφήσουν το μήνυμα των απαγωγέων του παιδιού τους. Το ζευγάρι θα βάλει στην άκρη τις διαφορές του και μετά το νέο βίντεο των απαγωγέων θα καθορίσει μυστικά τις κινήσεις του». Και καταλήγει:

«Χαίρομαι με όλη μου την καρδιά γιατί η “Εκδρομή” θα ταξιδέψει σε κανάλια του εξωτερικού, όπως και το “Ταμάμ”. Και οι δύο παραγωγές ήταν προσωπικές επιλογές του Πέτρου Μπούτου και αυτό έχει τη σημασία του. Η “Εκδρομή” αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και αυτό καθρεφτίζεται στα ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και στα όσα μας λέει ο κόσμος στον δρόμο. Ξέρω ότι ο Αλέξανδρος Πανταζούδης έχει δρομολογήσει ήδη τη νέα του δουλειά και αυτό είναι ένα μεγάλο συν για την ελληνική μυθοπλασία».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !