Σοφία Τσίπα: ΄΄Συνειδητά αναλαμβάνω το κόστος της επιλογής μου΄΄

Unknown
0
Για την ανάλυση των νούμερων τηλεθέασης αλλά και για την επιλογή της να αποφεύγει τις πικάντικες ερωτήσεις στους καλεσμένους της, μιλάει η Σοφία Τσίπα.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην ερώτηση αν αναλύει τα νούμερα της AGB, τονίζει στη real: «Τα βλέπω κάθε φορά. Και θέλω να είναι καλά. Διότι, είτε τα εμπιστευόμαστε είτε όχι, αυτά διαβάζουν οι διαφημιστές. Επομένως, με βάση αυτά πορευόμαστε. Δεν μπορώ να σου πω όμως ότι τα υπεραναλύω. Μέσα μου δεν καταλαμβάνουν τίποτα περισσότερο από τη θέση που τους αξίζει. Είναι απλά νούμερα. Και δεν θα γίνω ποτέ νούμερο για να κάνω σούπερ νούμερα.
Αποφεύγεις τις «πικάντικες» ερωτήσεις, παρότι τις αγαπάει η τηλεθέαση;
Ακόμα και ένα μικρό παιδί να ρωτήσεις, ξέρει πλέον να σου απαντήσει ότι οι «πικάντικες» ερωτήσεις φέρνουν νούμερα. Κουτσομπολιό, αίμα και σπέρμα! Δεν υπάρχει πιο ασφαλής τρόπος για να πετύχεις νούμερα. Τα πρωτόγονα ζωώδη ένστικτα του ανθρώπου βγαίνουν στην επιφάνεια με όλα τα παραπάνω. Αρέσει η κλειδαρότρυπα, αρέσει ο χλευασμός, αρέσουν τα ξινά, αρέσουν και τα πικάντικα. Εμένα όμως δεν μου αρέσει ούτε το φτηνό, ούτε το εύκολο. Δεν μου αρέσει να δουλεύω με αυτόν τον τρόπο. Δεν μου αρέσει να ξεφτιλίζω τον εαυτό μου, να υποτιμώ τους καλεσμένους μου, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Συνειδητά, λοιπόν, δεν κάνω πικάντικες ερωτήσεις και αναλαμβάνω το κόστος της επιλογής μου. Άλλωστε, θεωρώ ότι ως παρουσιαστές φέρουμε τεράστια ευθύνη για το προϊόν της «τροφής» που προσφέρουμε στον τηλεθεατή, διότι η ίδια η τηλεόραση εκπαιδεύει το κοινό της για το αν θα επιβραβεύσει ή όχι τα καλά προγράμματα ή τα «σκουπίδια». 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !