Τι συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

0
ν και η καριέρα του βρίσκεται σε ανοδική φορά- δεν είναι εύκολο να γεμίζεις ένα τόσο μεγάλο
μαγαζί, όπως το Posidonio μέσα στο χειμώνα και τα τραγούδια σου να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των airplay charts- ο Κωνσταντίνος είναι πολύ στενοχωρημένος τις τελευταίες μέρες. Τι έχει όμως συμβεί;

Ο 29χρονος τραγουδιστής έλαβε μια ειδοποίηση στις αρχές της εβδομάδας που τον αναστάτωσε, και όχι άδικα, αφού καλείται να υπηρετήσει αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων τη μητέρα πατρίδα! "Το ήξερε ότι θα συμβεί σύντομα, αλλά όχι τόσο άμεσα!" μου είπε συνεργάτης του. "Δεν ήθελε να το αποφύγει, απλά επιθυμούσε να είναι συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις".

Ήδη μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει ανεπιβεβαίωτες φήμες ότι τη θέση του στο Posidonio, θα πάρει ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος επίσης είχε ταυτιστεί για αρκετές σεζόν με το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε κάνει πρεμιέρα στο Posidonio στις 29 Αυγούστου και το αρχικό πλάνο ήταν να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του μετά τις εορτές με ανοιχτό όμως το ενδεχόμενο παράτασης.  Όσο για τον Γιάννη Πλούταρχο, αυτό που γνωρίζαμε ήταν πως πριν από λίγο καιρό συζητούσε με άλλον επιχειρηματία για να κάνει εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Fantasia.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !