Καθαρά νούμερα Τηλεθέασης- Κατέρρευσαν τα Κλεμμένα Όνειρα. Το Μπρούσκο πέρασε μπροστά...

5
Ήταν νομίζω θέμα ημερών να γίνει αυτό, μιας και τα νούμερα απο την πρεμιέρα φάνηκαν οτι δεν θα είναι αυτά που φανταζόταν το MEGA για τα Κλεμμένα Όνειρα. Ε πως να το κάνουμε , η σειρά έχει κουράσει , άσχετα αν ειναι μια νέα ομάδα μπροστά. Το Μπρούσκο χθες κατάφερε να πάρει την πρωτιά και μάλιστα με κάποιες μονάδες αρκετές πάνω. Πιο συγκεκριμένα το Μπρούσκο έκανε μέσο όρο 26,2 στο σύνολο και  23,7 στο νεανικό κοινό. Την ίδια ώρα τα Κλεμμένα Όνειρα ήταν στο 19,9 στο σύνολο και 18,6 στο νεανικό κοινό.

Όσο για τα δελτία ειδήσεων και εκει επικράτησε ο ΑΝΤ1 παρα τις προσδοκίες του MEGA για καλό LEAD IN. Πιο συγκεκριμένα ο ΑΝΤ1 έκανε 19,8 στο σύνολο και 17 στο νεανικό, το Mega 16,7 στο σύνολο και 11,2 στο νεανικό κοινό και το Star 9,9 στο σύνολο και 8 στο νεανικό κοινό.

Για παρατηρήσεις, σχόλια,επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα απο τα Social media:
Κάνε με φίλο σου στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis (κλικ πάνω στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvnea

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ta klemmena oneira plhrwnoun to gegonos oti persi den edeixan to telos parolo pou to eixan diafhmhsei pantou kai to deei3an fetos!!! o kosmos den 3exnaei thn koroidia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φυσικα και πληρωνει την περυσινη κοροιδια υπαρχει περιπτωση το Μεγκα να αναθεωρηση την αποφαση να Βαλει το Ονειρο Ηταν Σαββατοκυριακο και να το δουμε να παιζει στις 6 καθημερινα το ονειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ' εμένα ο κόσμος δεν γύρισε την πλάτη του στη σειρά λόγω της συμπεριφοράς του καναλιού σχετικά με τη μη προβολή του πρώτου για φέτος επεισοδίου ως περισνό φινάλε, αλλά στο γεγονός ότι αυτό που βλέπουμε τώρα σεναριακά δεν έχει καμία σχέση με το πριν, το όποιο ενδιαφέρον υπήρχε για τον Μαλτέζο χάθηκε μιας και η ιστορία του τελείωσε... Τι νόημα έχει να βλέπουμε κάποιον να διεκδικεί την περιουσία της οικογένειας όταν ο αρχικός στόχος στη σειρά ήταν να πιάσουν τον Μαλτέζο; Άσε που το 85% των πρωταγωνιστών στους 3 προηγούμενους κύκλους είναι εκτός φέτος... Έπρεπε ο κύκλος να τελειώσει πέρυσι, παρόλο που και πέρυσι την τράβηξαν την ιστορία περισσότερο απ' όσο άντεχε (τουλάχιστον το έκαναν εντάσσοντας μια ενδιαφέρουσα ιστορία με τον Μαυρίδη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειναι λιγο νωρις να κρινουμε αυτη τη μονομαχια?Εγω πιστευω και οι δυο σειρες εχουν ενδιαφερον και λογικα θα υπαρχουν μικρες εναλλαγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !