Στάη και «Κλεμμένα όνειρα» επιστρατεύει το MEGA

Γιώργος Τζοβάρας
0
Πηγή εφημερίδα «Καρφί»

Οριστική θεωρείται πλέον η άφιξη της Έλλης Στάη στο MEGA, όπως ανέφερε σε σύσκεψη το πρωί της περασμένης Τρίτης σε στελέχη του καναλιού ο Νίκος Στραβελάκης. Συγκεκριμένα στην καθιερωμένη συνάντηση που είχε ο διευθυντής ενημέρωσης του σταθμού με τα στελέχη του προγράμματος, αλλά και του εμπορικού τμήματος, ανακοίνωσε τη συνεργασία της δημοσιογράφου με το κανάλι που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί συνάντηση της δημοσιογράφου με τον Ηλία Τσίγκα που εκτελεί χρέη συμβούλου, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, μετά το πράσινο φως των εκδοτών.

Η Έλλη Στάη θα αναλάβει ρόλο σχολιάστριας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της – εκτός απροόπτου, την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Οι προσδοκίες των εκδοτών και ειδικότερα της πλευράς Μπόμπολα από την ένταξη της δημοσιογράφου στο δυναμικό των ειδήσεων είναι εξαιρετικά υψηλές, τόσο στο να αποκτήσει ξανά το δελτίο το χαμένο πολιτικό του impact όσο και σε επίπεδο προσέλκυσης τηλεθεατών.

Η Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου όμως, είναι εξαιρετικά σημαντική ημερομηνία για το MEGA για έναν ακόμη πιο σπουδαίο λόγο, αφού είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «Κλεμμένα όνειρα» που θα αποτελέσει και το νέο lead in του δελτίου ειδήσεων μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην πραγματικότητα το μεγάλο κανάλι ποντάρει πολλά στη συγκεκριμένη σειρά που τις προηγούμενες σεζόν «έσπασε» τα μηχανάκια της AGB, δεδομένου ότι είναι από τα τελευταία του ισχυρά χαρτιά που θα μπορούσαν να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση ώστε το δελτίο να επιστρέψει ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης! Μάλιστα πολλοί – εντός και εκτός καναλιού, θεωρούν ότι αν συνεχιστεί η δυναμική που είχε η σειρά τα προηγούμενα χρόνια θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα στη συγκεκριμένη ζώνη. Δεν θα απειλήσει μόνο το βασικό αντίπαλό της που είναι το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1, αλλά ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά και στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA που μεταδίδεται την ίδια ώρα και συγκεντρώνει υψηλές τηλεθεάσεις το τελευταίο διάστημα. Και φυσικά όπως ελπίζουν στη Μεσογείων με την ένταξη της σειράς στο πρόγραμμα του καναλιού, να κλείσει εδώ, η παρένθεση που άνοιξε πέρυσι το Δεκέμβριο χάνοντας το δελτίο την πρώτη θέση μετά από ένα σερί επτά χρόνων!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !