Τηλεκοντρόλ:Ο Λιάγκας με πρωινή εκπομπή;Τι θέλει να κάνει μετά την παρουσίαση;-Προβληματισμός με το πρωινό στο MEGA-Με νέο συμβόλαιο Σκορδά-Λιάγκας-Φλερτάρει με την πρωτιά ο ALPHA-Προς αλλαγή ώρα οδεύει η Στεφανίδου-Μια απο τα ίδια το Εεεε-Μέτα τον Θέμο ο Φάνης;

2
Καλησπέρα σας… Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να σχολιάσει να αποκαλύψει αλλά και να προβληματίσει.

Πρόσφατα διάβασα σε site ότι ο Γιώργος Λιάγκας κάνει όνειρα για την πρωινή ενημερωτική ζώνη μόλις ο Γιώργος Παπαδάκης αποσυρθεί από την παρουσίαση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές. Ουδέποτε ο Λιάγκας έκανε συζητήσεις με στελέχη του ΑΝΤ1 για να αναλάβει τέτοια εκπομπή, ούτε καν θα ήθελε να την αναλάβει. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM ο Γιώργος Λιάγκας μετά την θέση του παρουσιαστή θα ενδιαφερόταν μάλλον για διοικητικό ρόλο σε κάποιο κανάλι …
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η πρωτιά  στα πρωινά  προγράμματα άλλαξε χέρια μέσα σε 2 εβδομάδες. Η ομάδα του  Πρωινού στον ΑΝΤ1 φέρθηκαν όπως θα έπρεπε….. χωρίς άγχος και με μικρο αλλαγές… Μιλάμε για μικρο αλλαγές κι ας θέλει ο Σεφερλής να δίνει την δικαιολογία ότι η εκπομπή του ΑΝΤ1 άλλαξε ριζικά..

Μιας και είμαι στα πρωινά στο MEGA επικρατεί πανικός. Αν και  τα στελέχη του MEGA λένε προ τα έξω ότι είναι ευχαριστημένα μιας και τα νούμερα σε σχέση με πέρσι είναι ανεβασμένα φέρονται λες και δεν θέλουν την πρωτιά… Από την άλλη η ομάδα του MEGA με Μια όχι μόνο δεν είναι ευχαριστημένο με αυτή την τροπή δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν… Απ’  ότι πήρε το αυτάκι μου ρίχνουν ευθύνες στο κανάλι (λίγο κουφό αυτό..). Πάντως παίδες κάνετε gossip. Βλέπετε ο Μάρκος σήμερα  μοίρασε ρόλους.. ο καλός ο κακός και ο παρουσιαστής που διαφωνεί, ρίχνοντας ξεκάθαρα τα καρφιά του στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Αν ο Σεφερλής θεωρεί ότι το Gossip-κουτσομπολιό είναι οι φωνές , οχι μόνο έχει γελασθείς, , δείχνει οτι είναι άπειρος για πρωινή εκπομπή..
Πάντως γενικά στο MEGA υπάρχει γενικός προβληματισμός μιας και το κανάλι δεν έχει την πρωτιά σε καμία ζώνη. Λέτε ο Μάρκος να πηγαίνει για κάδρο;

Την ανανέωση του συμβολαίου τόσο του Γιώργου Λιάγκα όσο και τις Φαιής Σκορδά θέλει ο ΑΝΤ1.  Σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM το κανάλι θέλοντας να δείξει στους παρουσιαστές ότι τους θέλουν στο κανάλι και ότι επενδύουν σε αυτούς για τα επόμενα χρόνια τους ζήτησε μια μέρα μετά το 62% του Μάρκου Σεφερλή αν θέλουν μόλις επιστρέψουν από το επαγγελματικό ταξίδι τους (πριν κάποιες εβδομάδες ) να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο.

Μάλλον το μάτιαζαν εκεί στον ALPHA την πρωτιά τους..
Μια μέρα μετά το πανηγυρικό δελτίο τύπου, το κανάλι πέρασε στη δεύτερη θέση.
Δεν είναι κακό βεβαία να πανηγυρίζουν την πρωτιά , μιας και η 1η θέση σημαίνει πολλά και για αυτούς αλλά και για τα άλλα κανάλια.. κυρίως για το MEGA που φέτος πέρασε στην 3η θέση.

Με νέα εικόνα βγαίνει από την περασμένη Τετάρτη ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1. Το κανάλι μετά από χρόνια πέρασε επιτέλους σε ψηφιακό σήμερα, δίνοντας στον αέρα καθαρή εικόνα  χωρίς θολούρα..

Με αλλαγές στα πρόσωπα του Σπίτι μου σπιτάκι μου θα συνεχίσει η εκπομπή του ALPHA . Από την μια την λυπάμαι την καημένη την παρουσιάστρια που ακούει τα πάντα… ωστόσο πολλά από αυτά δεν είναι ψέματα…  Κανένας δεν τολμά να μιλήσει κακά για αυτήν  με ονοματεπώνυμο… Ξέρει ότι μετά θα ψάχνεται.

Προς αλλαγή ώρα οδεύει η Τατιάνα Στεφανίδου. Τα νούμερα είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικά .
Ωστόσο το κανάλι θεωρεί πως μάλλον  μια αλλαγή στην ώρα θα σώσει τουλάχιστον την εκπομπή από τα μονοψήφια.

2ο επεισόδιο για το Εεεεε στο MEGA . Όχι δεν είναι κάποιο νέο πρωτότυπο πρόγραμμα, το έχουμε ξαναδεί… Βλέπετε τόσο ο Φάνης Λαμπρόπουλος μέσα από το NETWIX του ΑΝΤ1 (για αυτόν έχω να σας πω παρακάτω πολλά…) όσο και η στήλη το Κρατερου στο πρωινό του EPSIOLN είναι κάτι παρόμοιο.. Χθες πάντως που το είδα από περιέργεια παιδιά μόνο γέλιο δεν μου έβγαλε. Περισσότερε με κούρασε βλέποντας τον παρουσιαστή να σπάει μάλλον τα νευρά του τηλεθεατή.

Μιας και σας ανέφερα τον Φάνη Λαμπρόπουλο που χορεύει μάλλον αποτυχημένα στο DWTS 5 , ετοιμάζεται για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Οι άνθρωποι του καναλιού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM ,σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο σε περίπτωση που ο Θέμος Αναστασιάδης σταματήσει όπως είπε το ΟΛΑ ο Φάνης αναλαμβάνει δράση….

Δεν τραβάει ο 5ος κύκλος του DWTS5. Αλλά μας υποσχέθηκαν άλλα είδαμε... Μόνο ανανεωμένο δεν ηταν το φετινό show.
 Το κανάλι το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει είναι να αλλάξει επιτέλους σκηνικό. Ε δεν μπορεί να βλέπεις 3 χρονιές το ίδιο σκηνικό, κουράζει στο μάτι.
Ένα ακόμα μεγάλο λάθος η επιτροπή. Απο την μια η Δανδουλάκη να δείχνει μάλλον οτι βαριέται και απο την άλλη ο Γαβαλας να μην ξέρει τι να πει..



Αυτα για σήμερα. Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη εδώ στo TVNEA.COM.

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. συγχαρητηρια γιωργο!πολυ ωραιο και σημερα το τηλεκοντροκ και πανω απ' ολα μεγαλο σε διασταση.ετσι θα επρεπε να ειναι καθε φορα!συνεχισε να κανεις το καλο σου ρεπορταζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απολυτα φυσκιολογικο να ανανεωσει ο αντ1 με λιαγκα-σκορδα. με τετοια επιτυχια,δεν είναι να τους αφηνει ξεκρέμαστους.ασε που τ χρονου εκτος από τ γιωργο βλεπω με σοου και τη φαιη-βλεπε splash

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !