Μεταφέρουν το lead in που δεν «τραβάει» στο δελτίο που «τραβάει»!

0
Αν και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το Σαββατοκύριακο με τον Σωτήρη Δανέζη έχει τη δυναμική του και φυσικά πάει καλύτερα σε νούμερα τηλεθέασης από το καθημερινό που παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου… Η απόφαση του καναλιού να μεταφέρει το σημερινό lead in «Όνειρο ήταν» (που θα αντικατασταθεί από 1η Δεκεμβρίου με τα «Κλεμμένα όνειρα) το Σαββατοκύριακο πριν το δελτίο ειδήσεων, είναι τουλάχιστον σαρκαστική!

Ως γνωστόν η σειρά δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες σημειώνοντας μάλιστα και υψηλές τηλεθεάσεις…. Στην πορεία όμως και ειδικά όταν ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 το «Μπρούσκο» αυτόματα η σειρά κατακρημνίστηκε στους πίνακες τηλεθέασης, «καταδικάζοντας» και το δελτίο της Μαρίας Σαράφογλου σε χαμηλά επίπεδα πέριξ του 16%.

Φαίνεται όμως ότι οι ειδήμονες του MEGA πιστεύουν και ενδεχομένως όχι άδικα, ότι η σειρά θα έχει καλύτερη τύχη το Σαββατοκύριακο… δεδομένου ότι η ανθρωπογεωγραφία και ο ανταγωνισμός είναι διαφορετικά από τις καθημερινές! Σίγουρα λοιπόν η απόφαση κρύβει τόλμη και σαρκασμό, για να μεταφέρεις ένα lead in που απέδειξε ότι δεν «τραβάει» και να το βάζεις δίπλα σε ένα δελτίο που «τραβάει»!

Εν κατακλείδι μόνο χιούμορ, φαντασία και γνώση κρύβει η συγκεκριμένη απόφαση, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι όλο αυτό έγινε για να «κόψει» τον αέρα του Σωτήρη Δανέζη που κάνει καλύτερα νούμερα από την Μαρία Σαράφογλου!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !