Μπρούσκο: Αποτυχημένες εξωσωματικές και ένα απρόσμενο διαζύγιο

0
Ακάθεκτο στα νούμερα τηλεθέασης προχωράει το Μπρούσκο, ενώ το κυπριακό περιοδικό TV Mania, μας αποκαλύπτει την συνέχεια. Μετά την αποτυχία της πρώτης εξωσωματικής η Μελίνα απογοητεύεται, ζητώντας από τον Αχιλλέα να προχωρήσουν σε νέα διαδικασία ενώ ο Σήφης και η Αγγελική βρίσκονται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.
Μετά την επιστροφή του στην Κρήτη από την Πόλη του Φωτός και όσα συνέβησαν μεταξύ του Νεκτάριου και της Αντιγόνης, ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τη Μελίνα να ξεχάσει το δυσάρεστο συμβάν με την αποτυχία της πρώτης εξωσωματικής. Οι συζητήσεις μεταξύ του ζευγαριού είναι συνεχείς και ο νεαρός επιχειρηματίας προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του ότι δεν έχουν χάσει κάτι, ότι είναι πολύ νέοι και ότι έχουν όλο τον καιρό μπροστά τους να ξαναπροσπαθήσουν για να αποκτήσουν αυτό που ονειρεύονται, ένα μωρό. Ο Αχιλλέας συνεχίζει να επιμένει πως δεν τον νοιάζει αν θα αποκτήσουν παιδιά, όμως η Μελίνα πλέον δεν πείθεται, καθώς έχει κρυφακούσει τη συζήτηση του άντρα της με τον Νεκτάριο και την εξομολόγησή του πόσο πολύ θέλει ένα παιδί και πόσο θα άλλαζε τη ζωή του ζευγαριού. Ο Αχιλλέας, διαπιστώνοντας πως τα πράγματα δεν πάνε καλά, προσπαθεί να πείσει τη Μελίνα να επιστρέψει στη δουλειά. Όμως, η νεαρή κοπέλα είναι ανένδοτη και θέλει άμεσα να προχωρήσει σε διαδικασία νέας εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τότε ο Αχιλλέας σκαρφίζεται ένα τέχνασμα, προκειμένου η γυναίκα του να ξεχαστεί, έστω και για λίγο.
Παίρνει τηλέφωνο έναν κινηματογραφικό παραγωγό, με τον οποίο η Μελίνα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και του ζητά να της προτείνει ένα ρόλο για τη νέα του ταινία. Πράγματι ο παραγωγός κάνει την κίνηση και τηλεφωνεί στην κοπέλα. Παρόλα αυτά, η Μελίνα δηλώνει στον Αχιλλέα πως θέλει και πάλι να προσπαθήσουν να αποκτήσουν παιδί. Την ίδια στιγμή τα πράγματα μεταξύ Σήφη και Αγγελικής φτάνουν σε ακραίο σημείο: Η κοπέλα μαθαίνει πως ο Σήφης έκανε έρωτα με τη σύντροφο του πατέρα του, τη Λουκία και αποφασίζει να του ζητήσει διαζύγιο. Παρά την ύπαρξη της οκτάχρονης Στεφανίας γνωρίζει πως ο γάμος της με τον νεαρό Γιαννακάκη έχει στην ουσία τελειώσει και δεν έχει κανένα μέλλον.
Πράγματι ο Σήφης δέχεται να προχωρήσουν στη λήξη του γάμου τους και μάλιστα άμεσα, όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για την κόρη τους, η οποία, έχοντας κρυφακούσει όλη τη συζήτηση των γονιών της, ετοιμάζει κρυφά τη βαλίτσα της και φεύγει από το σπίτι. Η αναστάτωση που θα προκληθεί στη συνέχεια θα είναι πολύ μεγάλη!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !