Απρόσμενες οι εξελίξεις στο Μπρούσκο και το Ρουά Ματ

0
Ρουά Ματ-17:45-Είναι άραγε τελειωτική η απόφαση του Μάξιμου να χωρίσει με τη Ρουμπίνη; Μπορεί ένας μεγάλος έρωτας να ξεπεραστεί αν δεν έχει εκπληρωθεί; Όταν η λογική λέει ναι, η ψυχή φωνάζει όχι! Γι’ αυτό ο Μάξιμος για άλλη μια φορά δε λέει την αλήθεια, ζητά πίστωση χρόνου, μπερδεύει τις καταστάσεις... Κι η Ρουμπίνη αποφασίζει να κάνει υπομονή και
να τον περιμένει... Η Ιωάννα θέτει τους όρους της, ο Μάξιμος τους δέχεται... Για πόσο όμως; Ο Μιχαήλ αποφασίζει να φύγει από το εργοστάσιο και παρά την επιμονή της Ιωάννας να παραμείνει, αυτός αρνείται. Η Βίκυ παίρνει πρωτοβουλία να του μιλήσει ιδιαιτέρως. Η Ιωάννα κι ο Μάξιμος μπαίνουν στο εργοστάσιο αγκαλιά κι η Ρουμπίνη τους βλέπει. Η διαχυτικότητα του ζευγαριού κάνει τη Ρουμπίνη να καταρρεύσει και την Ιωάννα να αισθανθεί κυρίαρχος του παιχνιδιού.. Για πολύ λίγο..

Μπρούσκο-18:45-Η Μελίνα κάνει το τελικό βήμα της εξωσωματικής, ο Αχιλλέας είναι δίπλα της και για τους δύο ξεκινά η αγωνία για το αν τελικά η προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα. Παράλληλα, η Μελίνα δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις στη γιαγιά σχετικά με τον ρόλο του πατέρα της στη δολοφονία των γονιών των Ματθαίων. Η Αγγελική απαιτεί από τον Αντώνη να ξεχάσουν αυτό που συνέβη μεταξύ τους κι αυτός αντιδρά με θυμό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !